За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Може би вече е споменавано някога, но ми дойде една идея на ума, че може във качване на снимки и не само там, да се направят и други цветове фонове?
Идеята e следната:
Ако се качват снимки със зеленикав фон от примерно:градина...редно е според мен да се сложи някакъв семпло зелен фон отзад за да се допълни цялата обработка както трябва.
Примерно тук:
(Invalid img)
Някак не върви това черното, пък да сложиш сиво също е немислимо.
Това е!Ако никой не е съгласен може да ми изтриете темата.
Идеята e следната:
Ако се качват снимки със зеленикав фон от примерно:градина...редно е според мен да се сложи някакъв семпло зелен фон отзад за да се допълни цялата обработка както трябва.
Примерно тук:
(Invalid img)
Някак не върви това черното, пък да сложиш сиво също е немислимо.
Това е!Ако никой не е съгласен може да ми изтриете темата.
Точно така! И аз съм си го мислела много пъти - ще е хубаво да избираме фона не само от черната гама, защото не на всички снимки се връзва. Може би ще е хубаво да избираме цвета от палитричка със всички цветове, ако е възможно...
ама - аз искам - освен "дюс" цветове - да има и на точки, капчици, и квот се сетя !
иначе - сивата гама - сигур е свързана с това, да се види снимката - на неутрален цвят - за да е по-добро възприятието... (представям си - "бална зала" - как ще стои на червен фон с капчици - кат от "газиран спрайт" - искаааам !!!! )
иначе - сивата гама - сигур е свързана с това, да се види снимката - на неутрален цвят - за да е по-добро възприятието... (представям си - "бална зала" - как ще стои на червен фон с капчици - кат от "газиран спрайт" - искаааам !!!! )
ШаренО на клечка и отгоре една мечка. Научете за какво е сивото, преди да плещите тъпотии. А като искате друг фон - направете си го и оставете бяло, когато качвате снимка.
Accept
Мисля че това беше доста заядливо от твоя страна.
Предложих си идеята и доста от хората тук са съгласни.Не съм казал "давай правете го...".
Целта ми беше и като въпрос и като тема за решение, а ти отговри доста неуместно и безмислено !!!
Мисля че това беше доста заядливо от твоя страна.
Предложих си идеята и доста от хората тук са съгласни.Не съм казал "давай правете го...".
Целта ми беше и като въпрос и като тема за решение, а ти отговри доста неуместно и безмислено !!!
вегас.. всъщност в темата положеително са се изказали само 2ма като единият го прави с ирония...
ако това е МНОГО...
ако това е МНОГО...
Застъпвам се за палитричката защото ще бъде много по хубаво аа и аццепт много се заяде заради просто едно предложение
баси кича се вихри тука :-)
Допада ми идеята на chiphead
Не би било лошо да има и паспарту на калинки и всекви гадинки :-)
Допада ми идеята на chiphead
Не би било лошо да има и паспарту на калинки и всекви гадинки :-)
Джино.. чудя се дали няма да е по-добре освен калинки да има и сърчица
и сърчица - тоже ! и ба бирени капки !!!
Ако можеше да пусна някакво гласуване щеше да е добре.
vegaz ти сериозно ли
явно е сериозно...
от днес почвам да си пускам снимките с фон на сърчица.... ша видите вие сиво/бяло/черни рамкаджии
безплатни 4CoolPics.com рамки
(за девойки)
покрай тази идея излезе нещо добро - добавих цвета на сайта като фон така могат да се правят всякакви рамчици
Благодарности на vegaz!
(за девойки)
покрай тази идея излезе нещо добро - добавих цвета на сайта като фон така могат да се правят всякакви рамчици
Благодарности на vegaz!
Редактирано от администратор , 27.08.2008 16:28:44
Вии кво, почнахте нещо да се заяждате ли.
Кат не ви харесва не пишете ве!!!!!!
Кат не ви харесва не пишете ве!!!!!!
vegaz, друг път не пускай тема, а пиши направо на админа . Той, между другото, ти е отговорил по-горе. Не се заяжда, а ти благодари.
Той ми благодари, а другите лекомислено ме вземат за балък.....
За да коментирате, моля, влезте в профила си!