Популярни снимки за

Всички снимки

Фото слайд изложба "Огнеборци", с автор silvia в SONY - център ЦУМ

Уважаеми колеги!
От името на 4coolpics, Sony center и ръководството на ГДПБС-МВР /Българските пожарни служби/

Ви каним на откриването на авторската фото-слайд изложба "Огнеборци" на колежката Силва Тонева /silvia/ в петък, 29.08.2008г. от 18:00 часа в ЦУМ, Сони Център.

Изложбата е от над 50 репортажни кадъра, отразяващи ежедневието и работата на българските огнеборци.
Изложбата бе представена за пръв път през м. май т.г. в гр. Пловдив и е посветена на "ІV световен шампионат на пожарникарите и спасителите - София 2008"
Ето и един анонс към шампионата

Редактирано от администратор , 01.09.2008 07:28:52

Успех Силве!
Успех и от мен и ще дойда на изложбата да ви видя малку :)
Успех и от мен!
Информация за изложбата може да намерите и тук:
http://www.tzum.bg/bg/news/index.html
Успех, Силве!!!
Ще се опитам да дойда на изложбата!
Благодаря!!!
Дам, има за какво! :) ;) Поздравите са повече от заслужени!!!

Чакаме по-разпечатани кадри!

Редактирано от автора , 29.08.2008 22:39:39

Днес отделих време да мина да видя изложбата. Ето какви впечатления остави тя в мен.
Силве, поздравления! Снимките ти са повече от перфектни. Само че малко ме подразни организацията от страна на Сони център. На снимките беше отделен един голям ЛСД телевизор, на който вървеше слайдшоуто, с засичане от време на време при смяна на снимките. Името на авторката не е оповестено никъде, освен на заглавната снимка, всичко става повече като самореклама на Сони, но пък поне според мен повече хора минават през сони центъра в Цум, отколкото биха отишли на фотоизложба...

Браво, Силве, страхотни снимки!
поздравления и от мен ,ще взема да дойда ,да ида ,да видя тази изложба !
Браво, жестоки снимки
Изложбата ще може да се види в продължение на десет дни!

поздравления!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола