За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Уважаеми колеги!
От името на 4coolpics, Sony center и ръководството на ГДПБС-МВР /Българските пожарни служби/
Ви каним на откриването на авторската фото-слайд изложба "Огнеборци" на колежката Силва Тонева /silvia/ в петък, 29.08.2008г. от 18:00 часа в ЦУМ, Сони Център.
Изложбата е от над 50 репортажни кадъра, отразяващи ежедневието и работата на българските огнеборци.
Изложбата бе представена за пръв път през м. май т.г. в гр. Пловдив и е посветена на "ІV световен шампионат на пожарникарите и спасителите - София 2008"
Ето и един анонс към шампионата
От името на 4coolpics, Sony center и ръководството на ГДПБС-МВР /Българските пожарни служби/
Ви каним на откриването на авторската фото-слайд изложба "Огнеборци" на колежката Силва Тонева /silvia/ в петък, 29.08.2008г. от 18:00 часа в ЦУМ, Сони Център.
Изложбата е от над 50 репортажни кадъра, отразяващи ежедневието и работата на българските огнеборци.
Изложбата бе представена за пръв път през м. май т.г. в гр. Пловдив и е посветена на "ІV световен шампионат на пожарникарите и спасителите - София 2008"
Ето и един анонс към шампионата
Редактирано от администратор , 01.09.2008 07:28:52
Успех Силве!
Успех и от мен и ще дойда на изложбата да ви видя малку :)
Успех и от мен!
Информация за изложбата може да намерите и тук:
http://www.tzum.bg/bg/news/index.html
http://www.tzum.bg/bg/news/index.html
Успех, Силве!!!
Ще се опитам да дойда на изложбата!
Ще се опитам да дойда на изложбата!
Благодаря!!!
Дам, има за какво! :) ;) Поздравите са повече от заслужени!!!
Чакаме по-разпечатани кадри!
Чакаме по-разпечатани кадри!
Редактирано от автора , 29.08.2008 22:39:39
Днес отделих време да мина да видя изложбата. Ето какви впечатления остави тя в мен.
Силве, поздравления! Снимките ти са повече от перфектни. Само че малко ме подразни организацията от страна на Сони център. На снимките беше отделен един голям ЛСД телевизор, на който вървеше слайдшоуто, с засичане от време на време при смяна на снимките. Името на авторката не е оповестено никъде, освен на заглавната снимка, всичко става повече като самореклама на Сони, но пък поне според мен повече хора минават през сони центъра в Цум, отколкото биха отишли на фотоизложба...
Браво, Силве, страхотни снимки!
Силве, поздравления! Снимките ти са повече от перфектни. Само че малко ме подразни организацията от страна на Сони център. На снимките беше отделен един голям ЛСД телевизор, на който вървеше слайдшоуто, с засичане от време на време при смяна на снимките. Името на авторката не е оповестено никъде, освен на заглавната снимка, всичко става повече като самореклама на Сони, но пък поне според мен повече хора минават през сони центъра в Цум, отколкото биха отишли на фотоизложба...
Браво, Силве, страхотни снимки!
поздравления и от мен ,ще взема да дойда ,да ида ,да видя тази изложба !
Браво, жестоки снимки
Изложбата ще може да се види в продължение на десет дни!
поздравления!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!