За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Една тема за безсмислените коментари ,или имаме ли нужда от удивителни плюсчета и всекви тем подобни безмълвни възклицания??
не, смятам че нямаме нужда от +++ и !!!
да ако знаеш как ми действат на егото
Тъй като засега гласовете под снимките са -така да се каже-анонимни,мисля че и "удивителни, плюсчета и всекви тем подобни безмълвни възклицания" също носят информация(за личностите,които са отделили 10-ина секунди поне-да погледнат и да "запишат присъсгвието си).
jordan, а защо е нужно да се записва присъствие?
На мен лично ми е интересно какви хора гледат снимките ми,затова.
Аре бе.. стреснах се с тоз Милко Калайджиев...
хммм я внимателно с градският.нали знаете в Свиленград е градът на трите М-та...митница ,малеби и Милко
Редактирано от автора , 29.08.2008 10:35:53
Искам си плюсчетата и толкоз
Всеки коментар (без значение добър или лощ) за мен лично струва около 100 гласа!
П.П. +++ ; !!! и подобни не ги боря за коментар.
П.П. +++ ; !!! и подобни не ги боря за коментар.
Стефчо споко бре никой нема да ти ги вземе,за некви глупости да се изпозастреляме
Редактирано от автора , 29.08.2008 15:44:43
Плюсчета може,минусчета не може!
Това с Милко ме уби...много се смях за заглавието на темата...Лично аз винаги гледам да изказвам впечатленията си с думи,при вида на хубава снимка ми идват много думи,но нямам нищо против онези които комeнтират с +++ или !!! в крайна сметка всеки сам решава за себе си какъв коментар ще остави
+++!!
освен плюсчетата и минусчетата ти ги гедат още мноого знайни и незнайни герои
Абе Jino радвам се че оживяваш компанията, много ме кефи, като има живец в този сайт, но съм песимист, че нещата ще есе променят в някаква посока. Навсякъде хората обичат да бъдат ухажвани и възпитаниет от тях смятат, че са длъжни да върнат по един или друг начин жеста
Редактирано от автора , 29.08.2008 21:35:47
aaaaaaaa, нема'а барате кръсчетата и бат'милко ... то - кат пуснеш снимка - и тия дет го разбират кат "я ела при батко" - пускат кръсчета - да може да ги познаеш из всички, дет само дзяпат - един вид - "и аз ше дойда" ... аз - как да знам - кои са ми фенките...
+++
За да коментирате, моля, влезте в профила си!