Популярни снимки за

Всички снимки

Интересни места за снимане близо до София?

Кажете красиви места, подходящи за снимки на примерно, 200 километра радиус от София.
Красиви градчета, селца, паметници, манастири... Всичко върши работа.
От мен някои от най-известните: Сопот с крепостта до него, Рилски манастир и околностите му, Копривщица.

Ще се радвам да споделим знания и идеи в тази насока.
даи газ по искърското дефиле на горе има пещери карст, черепишки манастир, седемте престола, чудни гледки по реката пък от там на кадето ти погледнат очите се красота
200 километра радиус от София е почти половин България
гърция ?
Спамер Имах предвид неща точно като от отговора на Deadlirics
с.Буново, в близост до Пирдоп. Красив изглед от височината по пътя за селото. Изглед към ж.п. мост, който все повече привлича фотографите.
В същата посока е и мемориала на Васил Левски.
Кремиковски манастир, манастирът над с.Балша,
с.Сеславци,- красива природа по пътя между Кремиковци и Бухово. Ботевград - Часовниковата кула центъра на града. Пирдоп - фонтана в центъра на града. Костенски водопад - над с.Костенец.
Е кажи на теб какво ти е интересно...
Красиви места, където можеш да снимаш пейзажи, например, Вячеслав, бил съм в Буново, Кремиковски манастир и Костенец, и трите места са много впечатляващи и могат да се правят хубави фотоси.
не съм спамер бре, гърция е близо, пийзажа е друг тип - всички ще ахкат (само - да не им снимаш поделенията, че много бият)
Абе мани боя, ами и арестуват
а, те - и наще арестуват - па после - "падна по стълбите" ...

не бе, сериозно - гърция е по-близо от бургас (от софия гледано), с лична карта пускат - ако имаш път - отиди, няма да съжаляваш ....
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола