Популярни снимки за

Всички снимки

Странни неща стават в сайта

Напоследък ми прави впечатление, че сайтът е пълен с регистрации на хора с по две (или дори три) еднакви снимки. Имам и примери затова.

Другото, което ми прави впечатление е как се събират над 26 гласа със снимки за детския конкурс при три коментара на хора, които са се регистрирали вчера.
Не знам каква е тази мистерия, но е жалко хора със 100 пъти по качествени снимки едвам да събират 10-12 гласа.
Това са един или двама, или трима души, които се регистрират под различни имена и се гласуват взаимно???
А, добър ден !
BOZO, то пък вече е очевадно
Хе, че какво очаквате с това гонене на точки и рангове? Групичките си гласуват взаимно заради имената, кой ти гледа снимката?
seymour, stava vupros,che ima hora, koito se registrirat s 2 ednakvi snimki, samo za da glasuvat tochno opredeleni snimka/i. Moje li trima dushi da imat absolutno ednakvi snimki i da sa slojili (i trimata) v lubimi snimkite na drug "avtor"...
Може, както си забелязала... Очевидно е за какво става дума, но е работа на администраторите, ако желаят, да пресичат подобни практики... Макар да не виждам как реално ще се случи. Дотогава - така ще е, не се отчайвай и не брой гласовете, гледай само снимките Аз затова и не пусках за гласуване снимките си...
Seymour, съвсем случайно открих този факт - само с гледане на снимки.
Просто ми е обидно за добрите фотографи.
Аз лично не участвам в детския конкурс. Не пиша от лошо чувство. Но ми направи впечатление във втори шанс снимка с 28 гласа и три коментара на хора, регистрирали се онзи ден.

Редактирано от автора , 10.09.2008 15:32:53

Този проблем го има от самото начало на сайта (не само тук), така че оправия няма и няма да има :)
Гледай и се наслаждавай, а за точките и гласовете не се притеснявай
На мен това ми зизглежда ужасно тъпо.Какъв е смисъла?Защо трябва сам да си вдигаш самочувствието?Но хора-всякакви така, че да правят каквото искат..щом се чувстват добре, оценени(дори само от себе си) тяхна работа.
pavlina_vd, права си! Но така ми прикипя като видях какви снимки имат под 10 гласа!
Така се получава при всеки нов конкурс,а лесно може да бъде решено качването на снимки и гласуването за тях да става само от потребители,регистрирани ДО започването на съответния конкурс. Предлагала съм го на Админ-а;в негов интерес,обаче, е да привлича повече и още нови потребители. Така че-никакви ограничения!
Дайте линк към съмнителни снимки и потребители и при първа възможност ще проверим и отстраним провинилите се
Когато се регистрирах тук се втурнах с главата напред, амбицирана да покажа каквото мога, да похваля някой, да покритикувам малко.Радвах се като малко дете на коментарите под снимките ми-добри и лоши. Поспорих с някои хора във форума....Колко наивна съм била. Скоро зарязах това. Сега съм щастлива, че съм част от обществото тук, защото открих прекрасни приятели и емоции, които не се изпитват навсякъде. Гласуването и "напредъка" престанаха да ме интересуват. Просто споделям красота.
Добре казано!
калинабор - Много точно казано и рано или късно всеки, който иска да се забавлява с фотографията, а не да се натоварва допълнително - стига до този извод, и не само тук
админ може да погледнеш този автор и гласуващите за него и сам ще се убедишhttp://www.4coolpics.com/mimi281977.htm
kalinabor, добре казано, да!

enjoint, tochno tozi link imah predvid! i ne samo ami i
http://www.4coolpics.com/author_pics.php?aut=18297
kalinabor, i az mnogo se kefia na saita! ot 2006 godina sum registrirana! Sus snimkte na vsichki...kak se kazva..patuvam na mesta, kadeto sum bila ili iskam da posetia! Ot niakoi imam tolkova strahotni spomeni! nauchavam tolkova novi neshta!
нема оттърване от двойните юзъри
http://www.4coolpics.com/froska1958.htm още едно за админа и да не е капо -

Редактирано от автора , 10.09.2008 21:54:02

enjoint, tochno tozi link imah predvid!
ох на батко... може и да не са двойни регистрации..просто са регистрирани 23 лели, чичовци какии батковци и се подава линка - все пак всичко над 10-15 гласа отива за финала... а от тази ГСМ снимкиа нали знаете какви хартиени копия стават... естествено - журито ще ги подмине.. но пък други хора, които имат добри снимки ще останат под чертата... заради такива снимки...

а после - 23 лели и чичовци ще казват - мани го този сайт, не ни оцениха бонбончето, сладурчето, слънчицето и прочие дивотии дето съм чел под снимките.... понякога имам чувството че БГ-МАМА е командироаван в сайта ни...

е нищо... свиква се...
Posledno preduprejdenie za mimi281977!
i froska1958 :)
За froska 1958 съм почти сигурен. Написах и лично съобщение за да не си мисли, че пасем трева в сайта. За да не си прави илюзии и обясних, че ще се гледат хартиените копия.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола