Популярни снимки за

Всички снимки
Правилно! Само дето Бозо наляга на подводното снимане
Това с Никон с/у Канон не омръзна ли на всички вече?Всеки е намерил нещо в марката кято ползва и това е достатъчно да намира смисъл в снимането.По важна е емоцията от преживяното а хубави кадри се правят и с обикновени дигиталки !Канон 50D е страхотен аз съм с Никон но нищо не ми пречи и с Канон да снимам ..Успех на всички
"един е никон и д300 е неговият пророк..."

Прав си nsirakov
бозо, пък аз да ти кажа. от 350д по-хубаво за мен няма...

не сгреших... лайка М7 само бих взел за 350ката (но поне с 2 обектива) :)
Дали си заслужата, да взема Канон-а само тялото и да добавя този обектив:

Canon EF 50mm f/1.8 II

Вместо 18-200мм или 28-135мм ?

Редактирано от автора , 21.09.2008 10:10:18

ами 50/.1.8 е специфичен портретен обектив.. ако ще снбимаш портрети в цял ръст или поне до кръста - вземи го.. ако няма да снимаш няма и да ти трябва..
Ами, аз го искам предимно за портрети, хубав е обектива, а и е на ниска цена, както може би знаеш, този обектив дето предлагат с 50ката, не е хванал котлен камък, а напрао CALGON се отказа...
е като го искаш са портрети зимай го... за портрети е супер за цената си
Не, то не ми пречи да го взема и отделно, въпроса е, обектива с който върви Канон-а струва ли си да бъде заменен с този ? Защото на мен ми се струва калпав, пък и 400 лева отгоре с него се продава
ami tи се едно питаш дали кабрио или джип - зависи за какво ти трябва...за това Е дслр-а... за всяка ситуация имаш определен обектив... 50/1.8 е светолсилен портретен твърд обектив.. върши работа, когато ти трябва светлосилен обектив за портрети

28-135 ис - май това е кита на 50Д е зуум обектив койото хич не е светлосилен, стабилзиацията не е на ниво ( този модел обективи е стар и едно време се ползваше успешно за филмовите камери... но за репортаж и ежедневие върши работа...

лично аз бих взел 18-55 ИС много по-добро качество на картинката и по-добра стабилизация.. а ако ще снимаш портрети - 50/1.8 е супер

та... всичко сиу зависи от теб - за какво ще го ползваш.... не се лъжи по "универсалните обективи " тип 18-200 - ако ще се лъжеш по такова по-добре си вземи турбо зуумка
Ами ааз дългофокусен обектив имам (75-300мм), само че с него не мога да снимам всички, което пожелая, трябва ми някакъв 18-55мм примерно, който да си е стандартен. 50/1.8 да за портрети ще го взема, мисълта ми беше ако не е този 18-200мм кой да взема.
и аз ти казах.. кой да вземеш зависи от стила ти на снимане...
2,500 лв. в Фотопавильона тяло...
Хубу де се тая, та 40Д или 50Д да зимам ? Цената не я гледайте, интересува ме качеството?
50D, с него може и клипчета да снимаш;)
Не мога да кажа нищо за 40Д, но от 3 дни вече съм горд собственик на 50Д !!! Просто е страхотен (лично мнение, де). Засега с китов обектив EF-S 17-85MM F4-5.6 IS USM, чак идеално лошо не е обективчето
Пожелавам го на всички!
Тъкмо да попитам ... струват ли си парите отгоре за 50Д?
40D body - 1699 лв.
50D body - 2499 лв.

Кое е толкова ценното на 50D, че да не похарчиш тези 800 лв по разумно?

П.С. ... аз лично бих си взел 40D при тези цени, но все пак не следя Канон от близо ... може и да пропускам нещо

Редактирано от автора , 10.10.2008 10:11:03

hridi

Да струват си парите, 15 мегапиксела, NEW LCD display, нови функций и др. гЪзарийки.

Бозо какво си рупал тая нощт :D Клипове не може да се правят :D
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола