Популярни снимки за

Всички снимки

С какво участвах на Фотоваканция 2008, влязох ли във финалната изложба, взех ли награди?

С какво участвах на Фотоваканция 2008, влязох ли във финалната изложба, взех ли награди?
Темата я пускам за потребителите, които са пропуснали събитието и за тези, които са присъствали но по една или друга причина не са видяли снимките на своите колеги. Моля качвайте снимките в галерия "Фотоваканция, Фотофиеста" и пускайте линкаве, коментари, впечатления тук
Ще има отделна тема за победителите, за страхотните кадри на Арго, за най-младия участник от сайта със снимка във финалната селекция - edito, http://www.4coolpics.com/edito.htm за наградите на tututina, blenda2 и taurus13, който заслужено грабна ГОЛЯМАТА награда, за успехите, фотосесиите и голямата почерпка на Mr_G, за прекрасните модели Таничка и Мария

Редактирано от администратор , 14.09.2008 20:00:09

чакам другата тема
е, да дам пример

Скромното ми участие .
някой да каже гафа ко направи с моя канонет...
Сираков: аз да кажа ..... ама мисля да попокажа - само да седна пред компа а си видя кадрите и ВИЕНСКИТЕ КОЛЕЛА във водата
а ъъъъ ъ канонета ми във водата???
Участвах с:

Не влезе в изложбата

Влезе в изложбата Все си мислех, че снимките които съм виждала досега са ФШ - тц, истина е било

Не влезе в изложбата, ама мен си ме кефи

Не влезе в изложбата. Харесва ми рисунъка на скачащия Бръмбо и затова я пуснах. Благодарности на Бръмбо и Ева за всеотдайността

Влезе в изложбата
Голяма съм чалгаджийка
Награди не взех и от сърце поздравявам наградените, радвам се, че бяхме заедно. Жалко, че беше толкова кратко... отлетя като миг
От мойте нищо не влезе никъде

Редактирано от автора , 15.09.2008 21:13:42

влезна(още се чудя защо)

не влезна(а ми стана любима-благодарности на въздушният Васил и на Тошко)

не влезна

Редактирано от автора , 16.09.2008 09:04:14

отидох-снимах-участвах-почерпих-тръгнах си

... накратко
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола