За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Тук има 1 - Acceptt. Той няма нищо общо с мен - Accept. Отново повтарям - нямаме нищо общо!!!
Accept, това е твоята сянка
.. твоето второ АЗ
Ще трябва админа да провери дали не си гласувате за снимките взаимно
Дишай спокойно, човече

Ще трябва админа да провери дали не си гласувате за снимките взаимно

Дишай спокойно, човече

Е, и?
Балевски, със сигурност не си гласуваме за снимките, защото аз такива нямам.
Даредевил - оспамва ми имиджа.
Аз вече МУ писах, че не мога ТЕ позная толкова променен
Пък то объркала съм Ви

algaivel, как, макар за миг, допусна в мен промяна?
Въх! И аз бая се бях учудила...

AcceptНикога не съм преставала да варвам в теб

algaivel, аз като говоря, че когато бях млад Мъртво море беше още живо...
Цялата тази ... "нещо си" ми припомна 1 ученическа скоропоговорка:
С Ваше позволение ще я цитирам"
"...(ънстебълният) кара колело,
а насреща му - лайно!
Ха наляво, ха надясно...
Право във лайното прясно"
Та предлагам админа да сравни IP-тата на Acceptt и на Ънстебълния. Току-виж се оказали еднакви! Кой знай комай, в тоз час завчас!
С Ваше позволение ще я цитирам"
"...(ънстебълният) кара колело,
а насреща му - лайно!
Ха наляво, ха надясно...
Право във лайното прясно"
Та предлагам админа да сравни IP-тата на Acceptt и на Ънстебълния. Току-виж се оказали еднакви! Кой знай комай, в тоз час завчас!
а дано че да ги банне и 2мата
"Автора" acceptt е деактивиран поради уронващи престижа на автори и модели коментари. Лога на предишните му изцепки като "Ънстебълния" е запазен и ако продължи да се вихри под нови имена ще вземем адекватни мерки със съдействие на съответните служби осигуряващи чистотата на интернет пространството.
Редактирано от администратор , 26.09.2008 06:46:53
много жалко !!

Accept
ако някои те е припознал (защото не е дочел) и те е обидил заради това, то вината е НЕГОВА. Би трябвало най-малкото да ти се извини. Но понеже нашенец много трудно приема вината и се извинява дори пред очевадни неща, представям си възможните сценарии довели до пускането на темата освен просветителската и част.
Изобщо заиграването с никове го отнасям към детската възраст на И-нет, но може и да не съм прав, защото детски интелекти в И-нет има доста, а също и деца
ако някои те е припознал (защото не е дочел) и те е обидил заради това, то вината е НЕГОВА. Би трябвало най-малкото да ти се извини. Но понеже нашенец много трудно приема вината и се извинява дори пред очевадни неща, представям си възможните сценарии довели до пускането на темата освен просветителската и част.

Изобщо заиграването с никове го отнасям към детската възраст на И-нет, но може и да не съм прав, защото детски интелекти в И-нет има доста, а също и деца

Значи в крайна сметка пратихте UnStAbLeee там, от където е дошъл

Редактирано от автора , 26.09.2008 13:55:12
Mobby_Dick, чувството на обида не ми е познато, а и точно аз да се обиждам...

Откъде мога да предполагам изобщо, че има човек на които не му е познато това чуство

За да коментирате, моля, влезте в профила си!