Популярни снимки за

Всички снимки

В Sony Center пристигнаха първите бройки на DSLR A900

В Sony Center пристигнаха първите бройки на DSLR A900. Цена 5490лв.
За да получите Клубна отстъпка преди покупката се обадете на 0899936148.

Изумителна пълноформатни изображения и свръхбърза реакция при снимки!
Ревю на Български http://www.sony.bg/hub/dslr

Редактирано от администратор , 05.10.2008 10:13:51

Пълноформатен CMOS сензор от 35 мм със свръхвисока разделителна способност от 24,6 ефективни мегапиксела и технология Exmor™, плюс вградена А-Ц конверсия и двойно шумопотискане за плавни, богати на детайли изображения
Свръхярък оптичен визьор с пентапризма и 100% покритие на зрителното поле
Усъвършенстваният нов двоен процесор за обработка на изображения Dual BIONZ™ използва работните характеристики на пълноформатния сензор от 24,6 ефективни мегапиксела за върховно качество на изображението
Вградената оптична стабилизация на изображението SteadyShot INSIDE предлага 2,5 - 4,0 стъпки на корекция за компенсация на трептенето при всички α-mount обективи или α-mount обективи на KonicaMinolta
Серия от снимки с 5 кадъра/сек при пълна разделителна способност от 24,6 мегапиксела
3,0-инчов Xtra Fine™ LCD екран с фотографско качество с разделителна способност от 921 000 точки за критична оценка на снимките
Бърз автофокус по 9 точки с прицел в центъра с висока прецизност, 10 спомагателни точки за фокусиране и F2,8 сензор
Здрав магнезиев корпус на шаси от алуминиева сплав и бутони за управление, защитени херметично от прах и влага
Висока чувствителност до ISO 6400 (в разширения ISO диапазон) с шумопотискане при високи ISO за по-ясни снимки при слаба светлина
Допълнителен панелен дисплей, монтиран отгоре
Усъвършенстваният оптимизатор на динамичния обхват осигурява експонации с красив баланс на богати детайли в сянка и под ярка светлина, особено в ситуации със светлинен източник отзад
Интуитивен интерфейс на дисплея Quick Navi с бърза навигация за бърз и лесен достъп до настройките на фотоапарата
Интелигентният предварителен преглед осигурява незабавна обратна връзка за корекция на настройките
Батерията InfoLITHIUM® с висок капацитет позволява до 880 снимки между две зареждания (с използване на визьора) с показване на оставащия капацитет в % (измерено по стандарта CIPA)
Двойната система за защита от прах предпазва сензора при смяна на обектива
Висококачествени екрани за фокусиране, сменящи се от потребителя (като опция) от тип L (с координатна мрежа) и тип M (Super Spherical Acute Matte)
HDMI™ изход за гледане на HD Ready дисплей, плюс режим Photo TV HD за оптимизирани Full HD изображения на съвместим телевизор BRAVIA®
явно става мода това с ХД-то... интрересно как за 1 месец 3 фирми предлагат вече това... или всички са в един бизнес - изцеди джеба на клента :)
Естествено че джоба на клиента е движещата сила в този бизнес.
nikisirakov сипни ми виноо да пием да се напием

да пием за усъвършенств­аният оптимизатор на динамичния обхват осигуряващ експонации с красив баланс на богати детайли
Грозен е...
BOZO
Плам, вземи един да го пробваме:) Ако го дадат на цена 3000$ , пу един за мен
algaivel,
Не казвам, че не прави хубави снимки, не съм снимал с него, казвам, че е грозен...
algaivel, 3000$ e цена за USA(пазаруването от там е личен избор в зависимост от възможностите и носи определен риск, който всеки преценява сам за себе си, лично аз изгорях с гаранцията на лаптоп, който се скапа седмица след доставката). НАЙ-НИСКАТА цена за Европа засега е 2500 EUR(с търговски трикове за доплащане) и на повечето места го няма в наличност.

Както знаете за членове на сайта при покупка има отстъпка и крайната цена е около и под минималната за Европа към настоящия момент
Цените в този бранш са динамични и може да ги проверявате на тел. 02/ 986 37 33; GSM 0888 351 893
За отстъпките - 0899936148

Тяло за проби ще имам до края на следващата седмица защото засега всичко пристигащо се продава много бързо.

Редактирано от автора , 30.09.2008 08:49:15

Абе ... грозен си е :)
Е и тва е грозно,вие по красота ли ги избирате
Ауууу, много е грозен !
Толкова е грозен, че чак ми харесва. Ще взема да си купя един.
ARGO,
Хасито е оправдано грозно ;)
Айдеее на грознитеееее!
Звучи много интересно, за мен, ако може, ето с този обектив (пуснат специално, както твърдят заради апарата):

http://www.digitalrev.com/en/sony-sal1635za-16-35mm-f2-dot-8-za-ssm-carl-zeiss-vario-sonnar-t-4416.html
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола