Популярни снимки за

Всички снимки

Пленер Свиленград 24-26 октомври-програма!

хъхъ ... Галя ... какви подметки ,то до всички точки от програмата ,човек може да си отиде по жапанки
нема се пуашите ... като гледам за целиот пленер, я се събере ходене 200 метра ,я не
seymour, ние ще сме също с пършинг ;-), на тази възраст!
Димиев, май ще дойдем - най сетне! Че от пролетта се каня да посетя пленерче
А може ли участие без записване,говоря за Хасковлии?
2pic не питаи ами организирай групата от Хасково и пристигайте
О.К. - Ще видим кой ще дойде!
димиев - сеймор - и ние сме с крилата ракета :0 ще правим явно градината :)
програмата е супер, ама svetal аз за твойте небета искам малко уроци
крепостта се нарича Букелон, ако някой няма нещо против
Вечерята в събота ще бъде в ресторанта на хотел "Централ", откъдето ни предлагат това да стане на блок-маса или пък да заявим ориентировъчно какво ще искаме, за да имат готовност.

Редактирано от автора , 06.10.2008 14:53:13

Незнам защо поста ми се качи тук?!?

Редактирано от автора , 06.10.2008 14:52:01

Вечерята в събота ще бъде в ресторанта на хотел "Централ", откъдето ни предлагат това да стане на блок-маса или пък да заявим ориентировъчно какво ще искаме, за да имат готовност.

Редактирано от автора , 06.10.2008 14:52:58

van4e ne se qdosvai
Какво те кара да мислиш, че се ядосвам?!?
vnivanova, аз съм за блок-маса.
DareDevil, аз също го намирам за по-добрия вариант, но все пак нека повече хора изкажат мнение, за да мога да задвижвам нещата по-нататък!Хайде, вие сте...
vnivanova, да, аз само дадох пример .
DareDevil,благодаря...ако вземат да го последват и другите съфорумци може и да ме улеснят в организацията-все пак вечерята няма да е само за теб и мен...
Предлагам игра с награди:
Всеки който знае какво ще му се яде след 21 дни, или по точно след 21 дни, един час и 20 минути, печели участие в съставянето на меню за блок маса!
Сега сериозно - "блок маса" звучи несереиозно за ресторант с гръмкото име Централ ... Ако е Централ, би трябвало да има достатъчно голяма кухня и персонал да ни обслужи по меню. Това не е сватба или партийно събрание да ядем каквото ни дадат - т.е. салата рязана преди 3 часа и пържоли правени наобед за вечеря.
Ако мислите, че несъм прав - търпя на критика :)
"Хотел Централ e семеен тризвезден хотел, разположен в центъра на Свиленград.
Ние ще ви предложим чудесна възможност за пълноценен отдих при отлични условия, спокойствие и лукс.
Хотелът разполага с 5 двойни стаи със спалня, 3 двойни стаи с две отделни легла, 1 студио и 1 апартамент с тераса.
На територията на хотела има снекбар със 120 места + градина с 20 места. Работно време от 07 до 1 ч."

Сигурно има голяма кухня.

Редактирано от автора , 07.10.2008 19:48:31

120 места+градина с 20 места
Незнам ... в някоя островна държава това може и да е малко заведение.
Апропо ... ако не греша това с преварителното меню го играхме преди една година и се оказа пълна каша ... а може и да греша ... може да съм го играл другаде, но със сигурност беше каша!

Все пак говорим за заведение в центъра на града а не хижа на края на света, която трябва да зарежда 3 дни предварително продукти за 20 човека

Редактирано от автора , 07.10.2008 19:53:26

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола