Популярни снимки за

Всички снимки

Пленер Свиленград 24-26 октомври-програма!

Не знам защо в сайта пише "снекбар", а не "ресторант".
Ами да намерим ресторант?
Светле ... предлагам да си се джанкаме на ICQ, че рискуваме да опропастим темата.

Всеки от нас си каза мнението ... другото са подробности.

Редактирано от автора , 07.10.2008 19:56:18

Колкото и да е голяма кухнята, като влязат наведнъж стотина души и започнат да поръчват, колко кухненски персонал ще е нужен, за да задоволи всички своевременно?!?Имам спомен от един пленер, на който всичко беше заявено предварително и пак не смогваха хората.И тогава беше едно мърморене и протестиране...На мен ми е най-лесно да оставя нещата на самотек...аз съм резервилала ресторанта и каквото ни предложат на 25-ти - това...Щом това ви устройва!

Редактирано от автора , 07.10.2008 19:59:06

За въпросния пленер:
1. кухнята се опита с един готвач и един сервитьор да нахрани 50 човека
2. голяма част от объркването дойде от това, че никой не помнеше какво е заявил преди 3 седмици
3. предполагам повечето помнят качеството на хравата приготвена от незнайкога за вечерта ... и да живее микровълновата

Без да се заяждам и да омаловажавам усилията на организаторите ... Каквото предлага ресторанта това ще ядем. Когато го донесат - тогава ще го ядем :) Те да заредят бара - другото е лесно.

И да уточня за последно - изказвам личното си мнение и неискам да ангажирам никой с него!

Редактирано от автора , 07.10.2008 20:09:16

Предлагам ако има вариант да се изброят салатите, които предлага ресторанта, и както в списъка със стаите да се направи преброяване на шопските и готово Поне за тях да не ни мислят. Другият вариант е да уточните какво ще съдържа блок-масата и също да го напишете, ако е достатъчно богата, принципно това е най доброто откъм организация.
Това е мое мнение, не ангажирам никой с него, важното е да има ракия, водка, мастика и бира...и вино...и други течни храни :D
Ваня,права си. Но едва ли някой ще те разбере! Само ще дам пример - ако в един ресторант се появят наведнъж стотина човека и всеки иска нещо различно.... 5 факира готвачи да има, по 1 ястие за 10 мин. да приготвят... за колко ли време могат да обслужат толкова много хора???
гладен никои няма да остане въпроса е колко ще чака
Светал, именно
Mr_Gr, приятелю, ако организираш даже един детски рожден ден ще ти е ясно за какво ти говорят по-горе. И все пак организацията на фотопленер ли се обсъжда или хранително-вкусово мероприятие. Според мен организаторите да си редят нещата, както ги виждат, а на който му изнася да заповяда.
Айде със здраве :) :) :).

Редактирано от автора , 08.10.2008 16:52:07

ttamjt, приятелю, организирал съм и все още организирам доста по-големи и многолюдни мероприятия :)

Със здраве :)

Редактирано от автора , 08.10.2008 19:19:51

Аз имах подобен проблем на пленера в Априлци, но го разрешихме с огромна блок-маса с плата: 4-5 вида салати и 4-5 вида меса и разни други гъдели /специалитети/. Единствено бяхме пропуснали 2-ма души вегетарианци. Народът се нахрани доволно и даже остана по масите.
Твърдо съм за този вариант!
"Единствено бяхме пропуснали 2-ма души вегетарианци." - хахах - това изказване ми напълни душата - "Единствено" каза
Абе верно - това пленер фотографски ли ще бъде или събиране на маса??
Ееее, Слав, ами аз още помня злополучната ви вечеря тогава - надявам се да не се получават подобни неща при колегите организатори!
BirdOfPray, за теб има ли значение ?
Липсата на собствен транспорт проблем ли е?
pepi01 не винаги се намира място
Шведска масааааааа
Записването за участие още ли е актуално?
mitakag да в съседната тема
Ако има някой от София без транспорт нека се обади. При нас има свободни места :)
Защо в програмата не фигурира откриването на изложбата на Светльо??
Иво когато се правеше програмата аз настоях да не се пише защото още нищо не беше готово,оставихме празно място
ами разбира се
"Внушителните останки на крепостта Вукелон (Букелон) самотно се извисяват на голо възвишение, в подножието на Сакар планина над свиленградското село Маточина."
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола