Популярни снимки за

Всички снимки

За пейзажчетата утре ?

Очертава се не много ясно време, вероятно с високохудожествени облаци :)
Ще ходим ли да фоткаме пейзажи ?
Давайте предложения.
миии...
бройте ме
ARGO, а превоз?
А къде?
И къде?
Предлагам да се търнем по дефилето на Искъра, от Своге нататък. Лакатник, Бов, Левище, Черепиш...
Какво ще кажете ?
То хубу ама с кво?
Ми, който е с транспорт, да казва. Да видим как да се комбинираме.
ми ти мноо хубаво ма дали ще ме пусне жената?????
инак аз съм с кола мога да взема 1-2 човека ако са с канонска оптика
Превоз аз ще имам обаче кажете от колко часа все пак?!?! 3 места
Я да видим кои сме ?

Към момента се заформяме:
- моя милост
- Argo
- DareDevil
- 35mm (?)
- Silvia
- deadlirics (?)
- algaivel и компания (няма да си траете, ей !)

Редактирано от автора , 10.10.2008 15:52:37

Аз имам 3 места при мене. Всъщност имам малко по-малко от 3 места 'щото ако взема котката, тя си е цели 4 кила и около 30см дълга и 10 см широка - заема малко място.

В КОЛКО тръгваме? Че е трябва да подготвя техниката.

А за маршрута - защо не отидем до Родопите и да снимаме вечерта, после да хапнем домашна наденица на скара, да си вземем смилянски боб за вкъщи, и да се приберем до София през ноща.
???
Или идеята не е добра,а?

Редактирано от автора , 10.10.2008 17:04:43

Тук съм и аз! С кола съм и мога да взема 1-2 ако не се движим по кофти пътища, че съм нисък... Но не разбрах къде се събираме и в колко часа?
Това пътуване ще ни дойде малко в повече. Иначе идеята не е лоша, ама май трябва да я реализираме някой друг път, с преспиване.
Предлагам да се чакаме утре от 09:00 до 09:30 на паркинга пред стадион "Васил Левски". Там да се разпределим по колите и да отпрашим да търсим пейзажи по Искърското дефиле.
Предлаг­ам да се чакаме утре от 09:00 до 09:30 на паркинга пред стадион "Васил Левски". Там да се разпределим по колите и да отпрашим да търсим пейзажи по Искърското дефиле. Носете си стативи

Редактирано от автора , 10.10.2008 17:35:41

Редактирано от автора , 10.10.2008 17:53:56

Добре. Аз мога към 09:30. Ще бъда там.
хора смилилете се, събота е единствения ден дето мога да поспя по до късно. Ако някои е поспаланко като мене мога да го взема към 10.30 11.00 часа и да догоним основната група
Може ли да предложа вариант!
Тъй и тъй семейството ще си ходим на село да направим следния маршрут:
1.София - Костинброд /там налазваме едно цехче материали за барбекюто - кебапченца, кюфтенца, пържолки и прочие благини на добри цени, вкусни и пресни/;
2. Годеч - трите езерца в близост до града /пейзажен рахатлък/;
3. "Букоровски манастир" и водопада при "Котлите" близо до Годеч;
3. По пътя за с. Комщица панорамата от с. Ропот;
4. Нашия двор на село където има прекрасни условия за барбекю - дръвца, скара и прочие;
5. Параклисчето над селото с обзорна готина гледка по следобедно време към връх Ком!!

Айдe мераклиите, ние така и така ще пътуваме натам, можем да ви разведем по познати и хубави за снимане места! :)

Редактирано от автора , 10.10.2008 20:01:30

Мдаммм, мястото и часът на срещата остават същите. След предложението на spstefanov май ще трябва да направим корекция на маршрута
Какво ще кажете ?
Аз съм "за" предложението на Стефан .
Да а по този път на горе има една хижа казва се Люляка, а точно над нея има скътани няколко пещери ако има катерачи и спускачи в екипа може да се спретне един мини пещерен пленер. Но ще ни трябва и Цецо...
Или пък Боровинката да вземе малко осветление....

Редактирано от автора , 10.10.2008 21:00:23

обаче ако може да кажете как ще се сформираме в колите за да си направя сметка от къде да тръгна?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола