За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Търся си работа като фотограф на хонорар.
Не разполагам с опит, но имам желание да се усъвършенствам и нямам претенции към работата и заплащането.
Не разполагам с опит, но имам желание да се усъвършенствам и нямам претенции към работата и заплащането.
За това, което търсиш се предполага да си плащаш или в най-добрия случай да не ти искат пари и да си общ работник. Казва му се "чиракуване".
Да, Аccept, но няма кой да ми го предложи...
За съжаление е така. Алтернатива е да следиш кий ще ходи да снима и да ходиш и ти. Има чат-пат такива теми. Ако искаш, като ходя из планините може да ти пиша да дойдеш. Но не го слагай в пълния джоб, че ми се задават много неизвестни.
Редактирано от автора , 18.10.2008 20:39:44
Научи си фотоапарата първо :))
Като фотограф - трудна работа Пепи
Фотографията вече все повече се възприема като натискане на спусъка само, и нишите са прекалено заети, дори пренатъпкани
Използвай времето си да се учиш, а да приработваш от нещо друго, не така привлекателно за всички но реално.
Млад си, прав си, готов си на всичко!
Лятно време се отваря работа и за осветители, статисти, сценични работници по вносни кинопродукции. По-реално е да почнеш някъде оттам, така ще се свържеш и с хора, ще видиш и къде какво, как... Ослушвай се, питай така както тук начесто и може да ти излезе късмета.
Успех !

Фотографията вече все повече се възприема като натискане на спусъка само, и нишите са прекалено заети, дори пренатъпкани

Използвай времето си да се учиш, а да приработваш от нещо друго, не така привлекателно за всички но реално.
Млад си, прав си, готов си на всичко!

Лятно време се отваря работа и за осветители, статисти, сценични работници по вносни кинопродукции. По-реално е да почнеш някъде оттам, така ще се свържеш и с хора, ще видиш и къде какво, как... Ослушвай се, питай така както тук начесто и може да ти излезе късмета.
Успех !

За да коментирате, моля, влезте в профила си!