Популярни снимки за

Всички снимки
Без проблем мога да си обикалям да снимам по поставани задачи само където съм ученичка. help :(
Еми обикаляй, кой те спира, учителите ли?
Като ти гледам изразяването и на училище много-много не ходиш - обикаляй и снимай.
a hodq si povqrvai daje i na uroci hodq ama tam e 4e iskam rabota :( moga po vsqko vrenme da si snimam ama za kuv smisul ... ?
Седи си вкъщи тогава... Българската граматика е скучна, но полезна материя. Ако ми напишеш молба за работа в такъв стил комплекта документи заминава в кръглата папка...
Bozo, aма и ти си един преводач.
LiLenceto91 - кефиш ме с откровението си, позитивната нагласа и готовността да следваш онова на което си научена - че трябва непременно да работиш.-...от 13 г. още може би!
Сега в училище ви учат малко грешно - по американски. Учил-недоучил нещо, да се издържаш, да правиш $ е най-важно.
Не е така!
А и чисто пазарно няма начин някой да те вземе за фотограф, без да му отидеш с готови и завършени знания от който и той да печели - те са капитал!
Ако в нещо искаш да станеш голям специалист, то половината от живота ти може да мине в учене! Само учене и пак учене !
Практиката също учи, но тя е първоначално на план №2, после съвместно, после предимно тя + специализации ако се наложи. Това беше методата когато аз учех. Чирашката метода беше когато дядо ми е учил
Пожелавам ти, да намираш време и желание с фотоапарата да правиш онова, което на теб ти харесва. Непрекъснато да си поставяш все по-нови и разнообразни задачи. Ако искаш да ставаш фотограф - то задължително да учиш и за това. Разликата е, че там ще те научат и то синтезирано и системно и на нещата, които не са ти лично приятни, но без които не можеш да излезеш на пазара на труда.
Успех !
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола