За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Днес видях в едно списание своя снимка, която съм публикувала в този сайт и съм раздвоена как да постъпя.Поласкана съм,че са харесали и избрали моя снимка, но и се чдосах, че никой не се е свързал с мен да поиска писмено съгласие. Вие как бихте постъпили?
Първо се свържи с редакцията и им прати нотариална покана да ти изплатят хонорар в определен срок, не бъди алчна - 1000-2000 лв са достатъчни. Ако не срещнеш разбиране или няма отговор - Адвокат - съд - обезщетение. Печелиш при всички положения.
съдери им кожите
Търси си правата с добър адвокат! Ако не е тайна кое е това списание?
пий една студена вода.... друго няма да постигнеш
а коя е снимката все пак, разгледах ти профила набързо, не видях коя снимка биха могли да откраднат...ако е снимка на коте или пиле или цвете - повече от 5лева няма да получиш (те дават хонорар ако си го поискаш и горе доло толкова струва за малък размер)... ако е детенце (видях такива в профила ти )имаш шанс при добро стечение на обстоятелствата да изкрънкаш повече, но в 99% от случаите пиеш студено...
Търси си правата до дупка! Забрави това със студената вода, то затова сме на тоя хаб, защото все махваме с ръка и си траем
И не мисля, че законите ни са толкова калпави, та да не успееш

питай патило...щото и аз съм патил...

Списанието се казва "Европейски пари за България", издание на "Резон България" ЕООД.
Благодаря за отговора.
Снимката е пусната на 17.08.2008 г. и е озаглавена "Екипна работа ;-)"
http://www.4coolpics.com/author_photo/17221/226346.html
Снимката е пусната на 17.08.2008 г. и е озаглавена "Екипна работа ;-)"
http://www.4coolpics.com/author_photo/17221/226346.html
Ако ги съдиш упорито и грамотно - ще ги осъдиш.
Ако стане така, ще се радвам.
Аман от крадци-клошари "по високите етажи"! Какво ли остава за тези долу
Ако стане така, ще се радвам.
Аман от крадци-клошари "по високите етажи"! Какво ли остава за тези долу

Съди ги. Тези "Резон" редовно ме тормозят с някви тъпи печатни издания, пращат ми ги без да съм ги искала, и после се оказва, че трябвало да ги плащам. Заплашиха ме със съд за някви 16 лева. Игнорирах ги и не ме осъдиха. Щом видя в пощата си нещо от тях, директно го хвърлям в боклука.
Благодаря на всички за отговорите. Днес с мен се свързаха от "Резон България" ЕООД и ме увериха, че са подведени от автора на материала.Надявам се до дни да сключим взаимноизгодно споразумение. А може и да се сработим

Дежурен опит за окротяване на топката от тяхна страна.

казваш им "имам рожден ден, не ми достигат 15 бона за 1Ds Mark III, искам да ме финансирате за това"

Не се предавай. Прах в очите!!! ПОДВЕДЕНИ!!! То кьорав карти не играе! Еле уважаваща се и просперираща фирма???

Да докладвам: Срещнах се е представители на "Резон България" ЕООД и се договорихме. Платиха веднага и мисля, че беше изгодна "сделка" и за двете страни.

ако са ти дали повече от 20 лева ще черпиш
Дадоха 300 лв.Обещала съм ти черпене

brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За да коментирате, моля, влезте в профила си!