Популярни снимки за

Всички снимки

Честит рожден ден на MamaNaDvama!

Желая ти, мила Краси, да бъдеш винаги млада и хубава! И щастието да бъде най-верния ти приятел!.
честито и от мен.жива и здрава
Маме, да си жива и здрава и да ни радваш още мнооооого дълго с прекрасните си творби
Честит рожден ден и от мен мамче!Пожелавам ти много здраве,любов,сбъдване на най съкровенните мечти и желания и да ни радваш все така със страхотните си снимки
Ех, маме, какъв ли купон се вихри в твоя чест!
Жива и здрава да си и все така готина!

Редактирано от автора , 23.10.2005 11:50:50

и от мен разбира се специални поздрави и весел купон!!!!!
Сега виждам темата.Благодаря на всички ви за милите пожелания. Купона снощи наистина беше страхотен - както и ще потвърдят всички присъствали. Отсъствалите - да се срамуват и да ги е яд
Мамо, т'ва последното дет' го каза за отсъствалите, никак не беше хубаво . Наказана си да черпиш и нас
За черпенето - ще черпя
Ама вие хубаво си помислете за следващия път дали ще отсъствате - извинителни бележки не се приемат
е за к'во да идваме, той рожденият ден мина
С малко закъснение - Честит рожден ден! Здраве, любов и сбъднати мечти ти пожелавам!
Маме, съгласна съм да ни е яд, но не виждам от какво трябва да се срамуваме -Това не го разбрах
Ще почерпиш на патерици дет' се вика
Да се срамувате, че не сте дошли, разбира се/ взе да става практика /- не се ли разбира толкова какво искам да кажа ?!?
Маме,много добре знаеш защо не дойдох-няма от какво да се срамувам, а и хората които не са дошли едва ли е защото не са искали...
Хайде седващия път Изобщо не се съмнявам колко хубаво е било!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола