Популярни снимки за

Всички снимки
Bass
Съгласна съм с вас,ама мен кат не ми върви приказката...Най-се радвам на mama за смислените коментари.Ама не всеки намира думи,пък понякога и смелост...
Малиии, мен що ме няма в първите двеста???
Малко удивителни си писал!
А и няма какво да се лъжем - това е нивото тук...
chiphead za6to da nqma opraviq ka4va6 snimka i spira6 komentarite.ili napravo admina da gi blokira 6tom tova drazni tolkova xora.
+++

Редактирано от автора , 03.11.2008 23:20:49

Я и аз да кажа...много е забавно, когато някой се опитва да казва на другите какви аджеба трябва да са им коментарите..как трябва да са едни полезни, смислени, по-многословни, критически, но и доброжелателни, задълбочени (по възможност - положителни) и т.н. и т.н.
Направих си експеримент тия дни - минах наред по всички снимки, качени през, да кажем, последните три дни...или откакто не бях влизал...сложих почти на всички я по някоя удивителна, я по няоке плюсче, въобще - все "лоши и неправилни" коментари...доста хора ми се зарадваха...намерих снимки без нито един глас и коментар...ЦЕЛИ ПРОФИЛИ такива...и снимките им не бяха по-лоши от на доста други хора тук...
Оставете хората да коментират както си искат и когото си искат. Ако не ви харесва под вашите снимки, трийте и предупреждавайте....
Има страшно много хора тук, които искат мъничко внимание и насърчение, пък било то и под формата на: "!!!!!" "+++++" "добре" "харесва ми".
На мен лично не ми пречат...само като видя два еднакви коментара под моя снимка с подобно съдържание, отивам на профила на въпросния "юзър" и кликам на неговите коментари...пробвайте- много е забавно...можеш да проследиш цяла нишка на мисълта...или да докажеш липсата на такава...

Хайде...пожелавам ви светлината все да ви стига за снимане и попътни експозиции да ви духат в гърба...абе, нещо такова...
Askeer, много е забавно и когато гледаш едни и същи коментатори да си разменят плюсчета и удивителни под снимките, независимо от качеството им .

Редактирано от автора , 04.11.2008 09:47:03

Амиии... като не публикуваме снимки, поне коментари...
Ти си абсолютно прав за това че никой не може да казва на никого как и какво да коментира.
Въпрос на личен избор.
Но мисля че погрешно си разбрал тезата на Боровинката ,а тя е че всъщност е доста комично /не забранено/ да коментираш посредством безумно елементарни изразни стредства като разни там плюсчета и тем подобни акита :-)!
и безсмислено
втори път ще пиша че системата ме изхвърли но темата е важна
и друг път съм казвала, че писането единствено на плюсчета и удивителни също има смисъл някакъв - говори за авторите им...но по-важното е тези, които имат какво да кажат, като позиитвна критика, да се сещат по-често да го правят, може пък да доведат още коментари и току виж получила се дискусия...под 1 на 500 снимки да се случи, от полза ще е на много хора...
...спомням си в зората на сайта Вадин си правеше труда да дава по някой съвет, предполагам за да има полза от сайта и хората ако искат да се развиват, аз съм го послушала за 1-2 неща от полза ми е било...та сега нека тези, които имат знания, за да крититуват полезно да се сещат да го правят по-често...и понеже темата е на Боровинката - на него му се пише да отделя време и да пише
Ми, щом така ми се пише
не е проблем че някой е написал +++ проблемът става когато този коментар се повтаря от същия юзър по 200-300 пъти на ден....
за това съм много съгласна .
jino, borovinka - не, съвсем не съм искал да кажа, че borovinka е имал нещо кой знае колко сеиозно предвид. Има хора, които ги дразни, има хора, които си мислят, че така събират подкрепа...това си е абсолютно техен проблем.
nsirakov, прав, си, неприятно е, когато видиш хора да го правят..почти денонощно:-)))))Но аз мисля, че те си вкарват автогол...хайде да не ги споменаваме - те си се знаят. Ще трябва всеки сам за себе си да "отсява" плявата от полезното...и аз се дразня понякога, когато си харесвам някоя снимка, тя има над 100 посещения, пък само 4-5 коментара и толкова гласа...
Таз тема дъфкана дъфкана .... чак свят да ти се завие
Да откажеш някой да прави по 200-300 коментара на ден от рода (++++ !!!!! супер дупер иху еха)
е все едно да се бориш с вятърни мелници !!!!
той Usera толкова се е омотал в изграждането на своя пясъчен пиедестал ,че нищо не е в състояние да го вразуми дори и теми като тази
за щастие един ден всичко рухва
Както е казал Басс - наякой друг ден в някои други форуми .... реалността постепенно се налага :) Макар, че след известно време установяваш, че ......... и другите форуми са подобни в някаква степен
spstefanov ако не и в по голям степен
каузата е благородна, осъществяването - трудно....ехххххххх
Добре е да се говори за това.
Разбира се, не може да се рестриктира
Да, навсякъде където аз познавам средата е така.
Да, това говори зле за хората. Настава скука и незаинтересованост така.
Какво да се прави, чукча творец а не зяпач При толкова хиляди снимки около нас не само тук, а в живота ни....сме обречени да хвалим всяко а да пропускаме това, което си заслужава. Така изместваме ценностният си аршин не към това, което си струва а към това, което ще ни върне дивиденти! Те са разбира се толко измислени и кухи, че не си заслужава...но това е друго стъпало
Виртуален свят
@ nsirakov (Дата: 01.11.2008 03:02) цецо :) аз ли съм изключението :)
-- Да, така е. Но не го считай за комплимент, а по-скоро за констатация на един факт! Естествено, който смята, че подобни коментари са срам за неговото творение, спокойно би могъл да си ги позачисти ...

Май доста на сериозно сте я взели тая тема ... пък, струва ми се, не е сериозно да се коментират коментари, без да се знае към какво са тези коментари! Ако снимката си ги заслужава - не е проблем, но ако е, да не кажа боза, но очевидно разминаваща се с подобни оценки?!? Това е по-важния въпрос в този сайт (и не само в този), а не формата на коментара ...
Не е редно да се заклеймяват 'ан блок' всички такива възклицания ... много от тях са искрени, а и някои снимки именно такава реакция предизвикват у повечето хора. Да не забравяме все пак, че масовият потребител тук се занимава с фотография между другото и едва ли може да коментира компетентно всичко, което би желал. Ако все пак опита, рискува да сбърка и да изпадне в неловка ситуация ... а от опит знаем колко са 'толерантни' в такива случаи повечето изявени автори.
Аз по принцип уважавам лаконичното изразяване. Не е лесно, но за мен е голям плюс ако успееш да си изразиш мнението с една точна дума! Илюзорно е, че това пести време на коментиращия ... но на четящите - със сигурност, а те са повече (не говоря за тези, които пишат/копират едно и също, без да влагат мисъл). Наистина, това може да е кошмарно за хората с по-изявени литературни наклонности, но какво да се прави - такъв е животът в Интернет!

Абе, да коментира всеки както смята за добре, и помнете - и един +, -, ! или едносрично възклицание е много по-добро за снимката, отколкото гробно мълчание!
Подкрепям напълно мненията на Askeer и ceco.

Смешно е наставническото поведение на някои хора в сайта, а заглавието на темата е даже обидно. Всеки има правото да пише каквото му дойде на сърцето, стига коментарите му да не са обидни. Не разбирам какъв е проблемът, ако напиша под дадена снимка, че тя ми харесва, или че е красива. Лъжа ли?! Приемете, че наистина ми харесва! Не съм професионален фотограф и не мисля, че имам правото да критикувам хората или да раздавам съвети наляво и надясно. Нито пък имам дар слово да обяснявам надълго и нашироко какво точно ми е харесало. Ако за в бъдеще дадени снимки ми харесат, без никакви угризения ще продължавам да пиша, че ми харесват. И ако с подобни "недостойни" коментари обиждам някои капацитети, съжалявам. Но за тях.

Редактирано от автора , 08.11.2008 23:02:49

..еййй .. тва 'малкото' опасно , брей !! дорде си драснал и одма пламнало ..
Ей, оставам с впечатлението, че само професионалните фотографи имат право да критикуват! Явно си нямат друга работа
Ами то хубаво, ама ако критикуват и отприщят така срещу своята критика една лавина от думи от иначе скромно-мълчащият си любител!? Ако в този момент се окаже, че той всъщност е много категоричен и уверен всъщност, и може да маже тоя професионалист дето си е позволил да го критикува? Има и такива и такива , и най-вече от общото ниво на коментарите се вижда кое доминира. Мисля, за това е темата.
Гледам форма за коментари. Гледам вътре кои критикува, кои хвали.... Всеки има право. На всеки е дадено и за едното и за другото в рамките на добрият тон! Виж, това как ще го прави вече подписва само него - и за едното и за другото
Мисля си, че под моите снимки се оправям да разбера кои е искрен, кои какво казва или защо мълчи. Проблем нямам
Често серия неуместни пакетни хвалби ми действа по-зле от серия неуместни дежурни критики.
Доколкото знам тук всеки има правото да изтрива коментари. Ами какво друго остава освен да се възползва от това
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола