За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Въпросът ми е - чете ли се такава карта от D50. Подариха ми, а не я чете ни апарата, ни компа. Вероятно е дефектна, но като отида да я връщам да искам ли пак 4 GB? Благодаря!
Не, за жалост D50 не вижда по-големи от 2GB. Компа може да не я чете зареди картридера (някои от тях са с характер и не четат големи карти), а въобще не е невъзможно да не работи чисто нова карта.
П.П. нищо не е като едно време.
П.П. нищо не е като едно време.
По-страшната драма е, че и ние не сме като едно време! Благодаря, Гиоксе!
Ами... опитай като я връщаш да я замениш за две по 2 ГБ с малко доплащане... Дано се навият.
Ще се опитам и ще пиша.
за тая карта и д50 - всичко е казано ... моето уточнение - ако се опитваш да я четеш през USB на апарата - няма как, ако не се чете и от кардрийдър - лошо ... ако можеш - замени я с 2х2 гиги, но - в магазина - трябва да представиш и оригиналната опаковка - нищо, че е скъсана (тва важи и за гаранцията на картите) ...
успех
успех
Да - картрийдър не я чете. Това 4 гиги като 2х2гиги ме подсеща за вица - мъжа, който обещал на жена си, че като стане на 40г. ще я смени за 2х20г.
или - за другия вицц - дет нашия - вкарал правило - кинти за секс - 20 на спалнята, 10 - в кухнята - на миндерчето, 5 - на пода ... жената - фърлила 20 кинта и казала "4 пъти на пода" ....
chiphead, затова умните хора казват, че секса е за престиж. Ръчния труд е за удоволствие.
... От една карта до какви откровения стигнахме!
... От една карта до какви откровения стигнахме!
Редактирано от автора , 02.11.2008 19:13:57
За да коментирате, моля, влезте в профила си!