За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
jumbo, приятелю..., ако това е проблема, ще си взема един цял бански повече... и ще те прикрием
въпреки, че там е юнашки край и харесват големи мъже и ще е жалко за местните хорица (жени)
въпреки, че там е юнашки край и харесват големи мъже и ще е жалко за местните хорица (жени)
не бе аз имам перфектно стройно тяло ама в момента някакви тлъстини съм прихванал
И аз ще се радвам да има и басейнче!Тъкмо ще съчетаем плуване със снимане
Ще вляза и в ролята на спасител
джъмбо (с прякор корковата тапа) потъва само когато количеството вратни пържоли примесени с бира преминат разумното количество от 10 бройки
Джъмбо, ще ме умориш от смях - кефиш ме, човече!
видях предложението на Lina за Мадара за някои от вас ще е далече но иначе има интересни места за снимане
GALA_VARNA То като ще е Мадара, нека да е Шумен до мадара са 15 км до Плиска, Преслав и т.н.се стига бързо! Софианци да наемат един автобус и готово. Сега се сещам, че има обновено хотелче близо до Мадара
Редактирано от автора , 02.11.2005 18:28:31
Харесвам предложениета на Svetal още повече че почно там не съм ходила ... но месля че варненската група пак няма да се организираме при такова растояние за два дена
Нека си остане в сила ако може за някои почивни дни ако се събират 3 или 4
Нека си остане в сила ако може за някои почивни дни ако се събират 3 или 4
Хайде в Трявна дееееее
Вижте кви сте сега - нали го решихме ужким ?
Пък за другите места - пак си остават предложенията за по-натам....
Може и в Търново, или Троян ?
Вижте кви сте сега - нали го решихме ужким ?
Пък за другите места - пак си остават предложенията за по-натам....
Може и в Търново, или Троян ?
Съгласен с МнД ! Много ми харесва това градче, и не без значение е, че е в центъра на страната !
http://www.4coolpics.com/pics/0021/000850021377.jpg
http://www.4coolpics.com/pics/0021/000850021377.jpg
OK Трявна ни е по близо ще се постараем да дойдем
Значи Трявна, сега трябва някой да свърши работата там.За хотелс ТОПЛА ВОДА и достатъчно голяма зала!!!
Редактирано от автора , 02.11.2005 18:27:45
Аз в сабота ще ходя до Габрово и ще огледам района. Ще се посъветвам с местни хора :-)
svetal Той
Пламен ще реши накрая но плачи!
Пламен ще реши накрая но плачи!
GQG просто не виждам смисъл да е в Трявна преди месец бяхме в Боженци
Прав си
Ами значи някаде на Дунава
Е Боженци си е Боженци, Трявна е друго
Аз също ще изпратя агенти на място да проучат къде е най-добре - като условия и изгодно. И ще пиша.
Аз също ще изпратя агенти на място да проучат къде е най-добре - като условия и изгодно. И ще пиша.
Светъл, не страдай, следващия път сме при тебе
Редактирано от автора , 02.11.2005 18:29:01
За да коментирате, моля, влезте в профила си!