Популярни снимки за

Всички снимки

Фотография с 1 глас в сайта спечели в друг сайт Екскурзия до Египет

Фотография, която е взела участие в конкурса
"Детство мое" и която е получила само един глас в този фотоконкурс спечели голямата награда - Екскурзия до Египет в конкурса "Най-хубавата усмивка от ваканцията"
http://4coolpics.com/photo/mimoleta/236489.html
mimoleta

Мариета Томова
Пишат, че авторката е от София, но според мен е от Велико Търново.
Интересно е, че ежегодно тази награда се печели от представителка на нежния пол. Мъже, не Ви препоръчвам догодина да участвате в този фотоконкурс. Медийният партньор на този фотоконкурс е списание "Жената днес".
Поправка: Фотоконкурсът в който е участвала е Детски настроения, радости и пакости

Това ли!?? :) Ами Честито! :)

Редактирано от автора , 08.11.2008 18:56:05

някой ходи ли на изложбата
А кой е казал, че гласовете тук са критерий за качество?
Честито на mimoleta!
е то и моята снимка дето "бдителните юзъри" е свалиха ми донесе награда от една рекламна агенция - харесаха е за календар и си дадоха ххх лева ... :) + участие в изложбата БЕЗ РАМКА в Пловдив...

така че броя гласували ХИЧ не е и критериЙ ... :)
И на теб браво...
Долу гласуването! Да живее изкуството!
Честито на Мариет­а !
Приятно пътуване и щастливо преживяване.

п.п. аз не участвам в конкурсите - нито със глас нито със снимки. i011]
Е, и? Вкусове разни .
Честито!

Това е снимката с която спечелих конкурса, а не показаната по-горе. Разликата не е съществена. :) Благодаря за честитките!

Редактирано от автора , 11.11.2008 20:46:48

Честито, Мимолета! Пожелавам ти още победи в конкурсите, и... да не забравиш да постнеш снимки от пътуването!
Честито, но все пак става дума за друга снимка. Може би е редно да проверяваме по-добре информацията, която пускаме .
Разликата не е драстична Може би като кадриране деийствително едната е малко по-сполучлива, но...

Редактирано от автора , 11.11.2008 21:38:44

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола