Популярни снимки за

Всички снимки

Приключи фото конкурса "Туризъм и пътувания 2008" . Изпращайте снимки за изложбата КРАЕН­ СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ ДО 15.01.2009 г.!.

Приключи гласуването за фото конкурса "Туризъм и пътувания 2008"

Съгласно­ регламента:
Жури ще определи ПОБЕДИТЕЛИТЕ И УЧАСТНИЦИТЕ във фото изложбата от 300-те фотографии с най-голям рейтинг след разглеждане на получените хартиени копия с размер 20х30см и производните му.

На практика това са ВСИЧКИ СНИМКИ ПОЛУЧИЛИ 20 И ПОВЕЧЕ ГЛАСА.

МОЛЯ АВТОРИТЕ НА СНИМКИ ПОЛУЧИЛИ 20 И ПОВЕЧЕ ГЛАСА ДА ИЗПРАТЯТ ХАРТИЕНИ КОПИЯ с размер 20/30 и производните му на АДРЕС:

гр.София 1373 п.к.92,
или да ги предават на Пламен Ташев, на редовните сбирки на сайта в четвъртък.

МОЛЯ, СНИМКИТЕ, КОИТО ИЗПРАЩАТЕ ПО ПОЩАТА ДА БЪДАТ В ТВЪРДИ, НЕМАЧКАЕМИ ПЛИКОВЕ.

КРАЕН­ СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ ДО 15.01.2009 г.!

Журито ще гледа САМО хартиени копия.

Редактирано от администратор , 22.01.2009 05:59:37

20 гласа или 22?

Смятам, смятам, 15 страници по 20 снимки прави триста. А петнайста страница свършва с 22 гласа...
Преди време питах Админ-а на една изложба - може ли и по-големи копия. Тогава ми каза че може ако искам и 1м на 70 см да дам. А и то си пише 20 на 30 и производните му.
Може ли? Разпечатил съм такова копие.
Ще го донеса този Четвъртък.
моите пак няма да "стоят добре на хартия" - успех с изложбата
nsirakov някои хора вадят снимките си повече от 10 пъти за да постигнат желания ефект и на хартия.
admin, който може да си позволи да хвърли 50 лв. на вятъра...
Аз оставих мойта на сбирката миналия Четвъртък.
100 х 70 см е.
35mm, предполагам си доволен от качеството, сподели къде е отпечатано
В киноцентъра "Бояна".
Журито иска да гледа само 20/30. Аз, съм късметлия хванал съм последният влак
Re:
От: DareDevil
admin, който може да си позволи да хвърли 50 лв. на вятъра...

---------------------------------------------------
Според теб и 5лв да са - пак ще са на вятъра
ARGO, според мен всеки си знае кесията и приоритетите.
Споделете, къде точно се срещате всеки четврътък, час-адрес??? щото по пощата нямам доверие. Възможно ли е да занеса плика на адрес без да ме видят
:) хехе моите снимки седят на хартия идеално, с достатъчно проби... просто не биваше да пусна снимката без да е видя как е излезнала... ако наистина проблемът е бил там ( в което се съмнявам) :)
до кога е срока?
Някой може ли да препоръча някакво място в София за отпечатване на снимките? За последно съм отпечатвал на хартия от лента и ми се иска снимката на хартия да отговаря на изображението на монитора!
v_ern:
За да избегна безкрайната тема за калибровка на монитори опитвам нещо простичко. Допълвам кадъра до пълен размер 30,5 х 20,3 с неутрален сив фон (или бял) и го пускам за копиране без корекции
Наивно си представях, че както получа резултата на хартия и си настроя същия цветен баланс на монитора, ще си направя доживотна връзка между моя монитор и съответния лаб. Да, ама не. В "Кониката" на Мария Луиза това сиво веднъж е зелено, веднъж циан, веднъж мрачно "каки" и то при кадри, които съм дал наведнъж. Amateur ми препоръча Фотолан заради хубавото "бяло", ама не можах да го докарам това бяло нито в лаба им пред НДК, нито в този на Красно село. Пробвах в Кодака на Славейков. Там ми обясниха, че цвета на бялото зависи от степента на изтощаване на реактивите, от температурата, от опита на оператора, от слънчевата радиация и от разположението на луните петна, но в крайна сметка там резултатът беше най-добър. Така че търсенията продължават и ако някой е установил, че в някой лаб хартиения резултат съвпада с очакванията му, моля да се обади. Цената няма значение, защото както е писал по-горе админа, ако пуснеш на всеки кадър по 10 копия, докато докараш читав резултат, със сигурност ще ти излезе по скъпо.
v_ern,
Donsky,
Поставяте действително важен въпрос! Ако може някой - да помага...
Имам блед спомен, че някой пусна такава тема във форума преди няколко месеца. Мисля че беше chiphead, а темата беше нещо от типа: "Снимахме дигитално, ами сега..." или нещо подобно, където всеки споделяше своя опит за вадене на снимки на хартия. Търсих темата тези дни отново, но уви не я намерих... Така че, някой да даде линк (ако я знае къде е), или да казва добро фото!
http://www.4coolpics.com/photo-forum/5/34389.html казал съм какво мисля по въпроса
svetal
Точно това имах предвид! Благодаря!!!
Аз, така малко реклама, Цъкам си снимките във фото дето си сменят редовно филтрите и поръчват читава химия, много съм довлен и от персонала
И сега, явно, очакваш въпроса: "Де го туй фото?"
И като няма други мераклии, пак аз да си попитам:
- Де го туй фото?
Donsky,..и аз като теб-Де го фотото,бе бацеее:)))

Редактирано от автора , 15.12.2008 18:14:45

Да попитам и тук снимките трябва да са с над 20 гласа,но участват ли и тези с над 20 Pro гласа?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола