Популярни снимки за

Всички снимки

Появиха се бъгове напоследък!

Появиха се бъгове напоследък!

Изреждам в следващия пост.
1. Под Google Chrome в полето за коментари под снимки и тук, в полето за нов отговор в тема при писане на кирилица (фонетична) разчитам само тирета и квадрати. Когато се потвърди / добави текста на съобщението вече си се чете нормално, но не и докато се пише. Нека някой сподели дали и под други браузери има подобен проблем, нямам време да тествам сега аз.

2. Потвърдено и от други юзъри (нямам идея с какви браузтри) е, че озъбеното "кретенуче" както го нарече Accept, което се появяваше под кодовете: :Д :-Д :D :-D го няма вече — излиза си самия код, но не и гифчето. Това е така в коментари под снимки и в чата. Да не сте затрили гифа случайно!???

Толкова от мен сега. Нека и други, които видят бъгове да ползват тая тема, за да улесним админа!
Бъг под номер 1 се оказа временно недоразумение на Chrome-чето. Не си блъскайте главите.
Всичките бъгове, Вокси, се оправят като топнеш спиртомера да мери.

Редактирано от автора , 26.11.2008 20:16:10

Бъг.

При изписване на майл в тема, когато се копира и постави в полето за изпращане и се пусне поща, тя не се доставя - невалиден емайл адрес
Няма грешка в правописа!
Вероятно става някакво кирилизиране на една или няколко букви, дето са с еднакъв аналог в кир/лат.
Неудобно е така, и злепоставя.
Пример:
http://4coolpics.com/forum.php?c=3&t=36638&m=f&p=36716
Също така при копиране на линкове от теми, когато ги пейства в полето на браузера се вмъкват някакви тирета тук-там, които правят невалиден линка! Така прави от доста време.
Тъй,като незнам към кой да се обърна,мисля,че тук е мястото да споделя,че в моят профил...на мястото на интереси....ми се появиха хиляди наклонени чертички...и лошото е,че стават все повече...Дори,като дам редакция на профил,изобщо не мога да ги изтрия...а всеки път се увеличават...Моля,админите за помощ...Благодаря предварително...:)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола