Популярни снимки за

Всички снимки
BOZO и ти ли на сеир дойде да се вместиш в агитката???
олелее като развалена грамофонна плоча сте.. сега пък съвети съм давал...пък и груби... я кажи къде кого и как съм нагрубил... с точни цитати...
kozmo щастлива съм че има още мислещи хора като теб,дойдохме си на думата накрая.
Ники то забава забава ама бива ли такова нещо,а и без пари го гледам.Браво
Преди време един екс-министър се бъзикаше с Татяна Дончева...беше и казал, че тишината на спалнята поражда лудост...мисля си, че е бил прав...
Ники Благодаря за поредното завъртане на темата.Поклон...
ra4et, майтапа настрана, аз съм много далеч от истината за изкуството, наречено фотография - и технически и творчески, но то затова е изкуство, за да достига директно до хората, да те погъделичка отвътре когато се докоснеш до него. В този смисъл никакви коментари не са нужни под снимките и няма нужда от заяждания. Защо да коментирам например тази твоя снимка - http://4coolpics.com/author_photo/17722/223601.html, когато тя, макар и технически зле изпълнена, или поне не съвършена, ми говори повече отколкото две трети на тези с червените квадратчета. Разбираш ли за какво иде реч?
BOZO благодаря за вметката,но мога да те уверя че не е на място,относно ники ако я отправяш е напълно възможно като се замисля обаче.Браво не бях се сетила за това.
ra4et,
Не искам да се уверявам в нищо...
Извинявай, права си. За всичко.
Благодаря за мненията ви,не възразявам.Уважавам всяко мнение за разлика от много други хора.
баси дългата тема, и дългото експозе в началото ... я, кажете - закво става въпрос ?
какъв заядливец може да бъде nsirakov когато поиска,нищо важно не се притеснявай не си пропуснал нищо

Редактирано от автора , 26.11.2008 23:56:40

все още чакам ЦИТАТ на "грубости" написани от мен под снимките...
А бе ники ти май още не си разбрал,беше на лична не става въпрос за мои или твои снимки,но е факт че историята започна под твоята снимка. Успокойте се всички няма нужда от излишни емоции моля
аз съм спокоен.. ти дигаш гири и пускаш теми от по 4 страници...
Благодаря ти поздрави+++
тогава за какво бе нужна тази тема???
тя изпълни предназначеието си,ти не се тревожи за нея...
да се намираме на приказка, за какво са форумите из интернет
ра4ет е като оракула... говори с притчи и иносказания...

какво беше предназначението ра4ет?
ало как е настроението ?виждам че може и още Браво на вас...

Редактирано от автора , 27.11.2008 00:09:10

не ми отговори?

ако обичаш направи го...
нали? много сме добри
ники подробно обяснявах,но у теб ефект никакъв,като искаш отговори прочети по горе.Въпроса ти има отговор там,но ми омръзна от неразбирането ти.Благодаря ти че си естествен,това ни напомня някой неща над който трябва да се замислим.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола