Популярни снимки за

Всички снимки

Конкурс за фотография "Моят фотографски образ на любим роман"

Конкурс за фотография "Моят фотографски образ на любим роман"

За авторски фотографии, без ограничения в техниката на заснемане

Кампанията на БНТ "Голямото четене" обявява конкурс за фотография на тема "Моят фотографски образ на любим роман"

Приемат се авторски фотографии, без ограничения в техниката на заснемане.

• Награда: дигитален фотоапарат.

• Най-добрите фотографии ще бъдат представени в интернет сайта на кампанията „Голямото четене” и в ефирните предавания на БНТ 1.

• Краен срок за получаване на фотографиите: 7 декември 2008 г.

Можете да изпращате фотографиите по пощата на адрес: БНТ, 1504 София, ул. „Сан Сефано” № 29, за конкурсите на „Голямото четене”
или по електронна поща до: 4etene.konkurs@gmail.com.

Източник: http://kulturni-novini.info/news.php?page=news_show&nid=6762&sid=7
Честно казано нищо не разбрах от заглавието на конкурса... В мен ли е повредата?
Така е публикувано в сайта. Аз само цитирам и споделям :)
Ее, да, разбира се! Думите ми не са насочени към теб.. Просто на глас се учудих кой ги мисли тия теми и защо са толкова неясни
qko
Ами не е като да не бях мотивиран да понаправя доста снимки по любими книги, (въпреки всякаквато липса на конкретност както се вижда по-горе...и отговор нямаше) защото това е увличащо занимание....но време мина, вчера и тв си избраха романи....а за този конкурс, резултати,у галерия или каквото и да е ни гък ни стон
Пратих снимки и стари, и нови специално реализирани за там но....нямам никакво инфо дали не потънаха в дън земя. Остави, но съм и много любопитен да разгледам такива галерии от колеги, но няма.
Ц-ц-ц, невероятен оптимист съм аз обаче, и съм решил тази година на ново да проверя от личен опит всички възможни конкурси кои как се излага
Еееее, има време до 1 март за желаещите да се включат

Редактирано от автора , 23.12.2008 13:42:05

да
Тия са такава мъгла и толко не зачитат собствените си правила няколко дето са сложили...че пишман станах, че се навих да участвам. Ни гък , ни стон! Абсолютна прилика на евро-конкурсчетата дето патаклама се вдига само в началото, да се разбере, че нещо се прави демек - средствата се усвояват
Mobby_Dick, едно "благодаря" не казват .
eх и аз кат Моби , след 3 месеца ... заспали чувства ,недей събужда ...така и няма да разберем кой е усвоил средствата
Само аз им пуснах 15-20 ! (смятай, колко време ми е отнело да ги правя, не да ги пускам)
А какво видях - тя пощата (google) им дори не работи щото е препълнена и непразнена! (айде, вдигнах вой във форума им, оправиха я)
Препотих се да им хвана крайният срок и ги работех по нощите....а те го удължиха до някогаш си!
Сега да пусна още 20-30 с голямо удоволствие. Имам и идей, и време, и студио...но с какво да си сверявам часовника? Каква да е моята мотивация? Те може и да не стигат до получателя дори - не е сефте (писал съм тук).
А и с тия промени на правилата
Най-много да стане като с ФФ преди с конкурсите им за песен например. От 60 снимки класирани - 30 мой (тогава бяхме една шепа роби-разработчици на тоя сайт, дето вече един не остана вътре) И ще ми каже после някои нов Жоро например....виж ся моби, абе класирани ама...да дадем шанс на новите, а ...нищо че сапунерски или без точки ...да масовизираме нещото (щото така ни е по-бизнесугодно)
"От: Mobby_Dick
Най-много да стане като с ФФ преди с конкурсите им за песен например. От 60 снимки класирани - 30 мой (тогава бяхме една шепа роби-разработчици на тоя сайт, дето вече един не остана вътре) И ще ми каже после някои нов Жоро например....виж ся моби, абе класирани ама...да дадем шанс на новите, а ...нищо че сапунерски или без точки ...да масовизираме нещото (щото така ни е по-бизнесугодно)"
----------------------------------------------
а бяхме млади ... български игрален ф...илм
Много сте се старали, което е похвално, разбира се, то и така трябва, ама явно не навсякъде. Аз затова- - една снимка, дори много не се старах, каквото в момента ми дойде. Като видях какво наградиха на "Гърция през моя обектив", ми иде ВЪОБЩЕ да не снимам. То и не е обяснено като хората, като за конкурс - авторска фотография, без ограничения в техниката на заснемане...

Редактирано от автора , 16.01.2009 00:41:18

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола