За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
С нарастване на популярността на сайта в мрежата все по-често се срещат писания за нас
Отварям тази тема за да имаме място където можем да се видим през очите на другите
Случка №1
"..... Забравих да спомена един доста забавен епизод. Докато бяхме на Враца срещнахме една група фотографи, които изявиха голямо желание да ни снимат. Това е част от резултата. :)
Целият публикуван резултат може да бъде видян на сайта им - Cool Pics. А има какво да се види - например как качихме единия фотограф на скалта да виси на 6-7ми клин и да снима от там. Има някои много добри снимки.
Всъщност това фотографите са луди хора - по-луди и от нас май :)
Иначе сайта е пълен със страхотни снимки - аз залитнах предимно по природните картини и снимките на животни (да се чете "котки"). Абе какво да ви говоря - Enjoy! :) ....."
http://ro-tex.blogspot.com/2005/10/fot.html
Отварям тази тема за да имаме място където можем да се видим през очите на другите
Случка №1
"..... Забравих да спомена един доста забавен епизод. Докато бяхме на Враца срещнахме една група фотографи, които изявиха голямо желание да ни снимат. Това е част от резултата. :)
Целият публикуван резултат може да бъде видян на сайта им - Cool Pics. А има какво да се види - например как качихме единия фотограф на скалта да виси на 6-7ми клин и да снима от там. Има някои много добри снимки.
Всъщност това фотографите са луди хора - по-луди и от нас май :)
Иначе сайта е пълен със страхотни снимки - аз залитнах предимно по природните картини и снимките на животни (да се чете "котки"). Абе какво да ви говоря - Enjoy! :) ....."
http://ro-tex.blogspot.com/2005/10/fot.html
Редактирано от администратор , 27.10.2005 09:12:08
Нищо не им разбрах от сайта на тия... сложил кроп, пича, на неговата снимка и...?!
Хехе - те з нас, ние за тях
Може да си направим мост на дружбата като едно време
Може да си направим мост на дружбата като едно време
хахахахахахаха balevsky, питай пак за телефона бе ....
За да коментирате, моля, влезте в профила си!