Популярни снимки за

Всички снимки
Честита 2009 Година!
ЧНГ!
Честита Нова Година! Много успехи пожелавам на всички, които споделят изкуството "Фотография" ... и Ви пожелавам ... на фокус
ЧНГ! Усмивки, усмивки, усмивки и преди всичко усмивки!
Честита Нова 2009 година!
Честита Нова 2009 година
ЧНГ!Желая здраве, щастие и успехи!
През новата година от късмет да не се оттървеш, защото е казано – “Роди ме, майко, с късмет, па ме хвърли на смет!”

През новата година от здраве да не се оттървеш, защото “Здравето е най-голямото богатство!”

През новата година от пари да не се оттървеш, защото “Онова, което не се купува с пари, се купува с още повече пари!”

През новата година от любов да не се оттървеш, защото е казано: “Прави любов, а не - война!”

През новата година да намериш много нови приятели, защото е казано: “Приятел в нужда се познава!”

През новата година от смях да не се оттървеш, защото е казано: “Смехът е най-доброто лекарство!”

През новата година от работа да не се оттървеш, защото е казано: “Залудо работи – залудо не стой!”

През новата година да ти върви в учението, защото е казано: “Знанието е прозорец към света!”

Всеки да си избере късметче от "баницата" ... Нова Година е- Нов Късмет
ЧНГ всичко което си пожелаете да ви се случва!!!
Честита Нова Година На Всички Само не разбрах що темата е в Купувам / Продавам >
Да сме живи, да сме здрави, до година до амина
Честита Нова Година на всички!Пожелавам ви прекрасно настроение през цялата година и ... зашеметеващи снимки, разбира се!
Честита Новата 2009 година на всички! Много здраве, късмет, успехи и усмивки!
ЧъНъГъ
Happy New Year!
Е Ч, де, Ч! :)))

ЧНГ
Честита да е на всички!
ЧНГ на всички!!!Да сте живи, да сте здрави и много готини кадри!!!!
ЧНГ!
4NG,rai6 li...?!
и от мен ЧНГ на всички, и нека през новата година имаме още повече късмет и все по-добри кадри :)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола