Популярни снимки за

Всички снимки

Крадат снимки от сайта

Админ, какво може да се направи ???
Пример за това
Все още нямам отговор
Снимка: )...
Източник: 4coolpics.com

Редактирано от автора , 13.01.2009 13:36:51

Коктейлче ето издателя и вероятно крадеца:
http://www.fenix-bg.com/content/view/13/1/
Търси си правата!

Ето и техните адрес и телефон:
София 1421
България

office@fenix-bg.com
0899 179 577

Редактирано от автора , 13.01.2009 13:49:09

Поне е готино дупето

Редактирано от автора , 13.01.2009 13:56:43

Адвокат и си търси правата! Ще помогнем с доказателствен материал. Намисли си колко да им искаш и пробвай да се споразумееш
търся си аз книжка и изведнъж какво виждам, моето дупеееее , хм....
COCKTAIL е начи ше черпите
ARGO : Що ??? Май , вече ме бъзикате
Сега ти е паднало да изкараш пари.
Съди ги до дупка! Няма начин да не успееш - само ако се откажеш.
Коктейлче ,скъсай им прашките сега на крадльовците
Да, но лошото е, че няма да се спре с кражбите на снимки ...
Докато хората се забавляват със снимането, други виждате какво правят ...
От опит ти казвам че всеки в Бг се опитва да прекара някого.Незнам кой е прав и кой е крив но първо като цяло хората трябва да разберат че всичко се плаща и небива да искаш да минаваш метър.Първо клиентите неискат да плащат за снимки от друга страна пък на рекламните агенции им трябват пари и са принудени да приемат прищявките на клиентите.Аз лично не бих съдила издателя в случая защото съм сигурна че после ще ги удържи от комисионните на писателя,беден човек на изкуството.Аз правя реклами само за познати и винаги си плащам снимките.Има един сайт който често ползвам www.istockphoto.com има милиони неща и не са скъпи.Снимка като твоята около 250Кб струва един долар.Незнам дали си струва да си хабиш нервите после заради един долар.Успех!
Забравих да напиша и нещо друго което отдавна ме тормози,Бг фотографите да слязат малко на земята и да спрат да искат такива безбожни цени за една снимка.На мен са ми искали по 100лв за файл 2,5Мб.Естествено че няма да ги дам.Има много сайтове където се продават снимки на тройно по ниска стойност.COCKTAIL, малко извън темата,дано не си се обидила!
danivas79 : Фотографиите ми ни струват 1 долар ...
А тази тема, явно не я разбра :)

Темата е `Крадат снимки от сайта` аз се нервирам на хората които крадат , а не говоря за парите Не съм се обидила

Редактирано от автора , 13.01.2009 21:27:18

Geri i moite snimki se kradat ponqkoga, no za kvo da se "capam" s izlishni nervi kato v "BG" nqma nishto svqstno,absolutno "Nishto" taka 4e det se vika dreme ti na .... :) leka i podvodna :D:D
COCKTAIL: Разбрах темата,исках с първото си мнение да обясня защо рекламните агенции крадат снимки,а второто е много лично и извън темата за което се извинявам.Абсолютно съм съгласна че без знанието на автора никой неможе да прави каквото и да е със снимката.А колко струва, вече всеки сам си решава.На мен като не ми изнася просто няма да я купя.
danivas79, Не ги жали рекламните агенции. От глад не са умрели.
Слушай ако само си мрънкаш тази тема няма място тук.

Вземи и си защити правата !!!
jino : Ей, не мрънкам.
А правата ще си ги защита
gishata : И на мин преди са ми крали, но не и за корица на книга
vladimir666 :
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола