За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Моля Ви, кажете ми, какво значи това PRO в лявата страна на снимките?
Уж, четох внимателно правилата на сайта и всичко..., но нещо ми е убягнало и направо си
! Моля, кажете!

виртуален професионал

Пак не разбирам... извинявай!
Давай по-конкретно... добре или зле?

добре

виртуален професионал - участник който е положил известни усилия за продължителен период от време като е качвал снимки в сайта, създавал е свое Q лоби, старал се е, развивал се е или не, коментирал е доста снимки независимо дали кадърно или некадърно, направил свои изложби или участвал в общи....изобщо човек дето е проявил траен интерес към това нещо - качването на снимки тук или там в нета, като така стимулира самият процес и отваря възможности и за непрофесионалните професионали.
Това е човек, чиято дума се чува по -всякакви въпроси! Ако някои му я отнеме, то си има агитка от себеподобни която да мобилизира и да я изсипе върху нахалника.
Наиш колко е забавно?
Ти имаш всички данни скоро да те направим такъв
Светкавичката на GSM-ма ти е много яка. Страхотни сенки хвърля на тавана дори като снимаш цветя, а от макро направо ги изблещва като пух....а и имаш смелостта да питаш с влизането си що е то
Голямо бъдеще ти предвещавам
Това е човек, чиято дума се чува по -всякакви въпроси! Ако някои му я отнеме, то си има агитка от себеподобни която да мобилизира и да я изсипе върху нахалника.
Наиш колко е забавно?

Ти имаш всички данни скоро да те направим такъв

Светкавичката на GSM-ма ти е много яка. Страхотни сенки хвърля на тавана дори като снимаш цветя, а от макро направо ги изблещва като пух....а и имаш смелостта да питаш с влизането си що е то

Голямо бъдеще ти предвещавам

Полвината не ги заслужават.
Ти що си изтри снимките?

Ти що си изтри снимките?
Mobby_Dick: Не са от GSM, а от "фотоапарат"... Canon Digital Ixus 50...
Направооооо... бъдещето е мое... хахаха!

Направооооо... бъдещето е мое... хахаха!

Редактирано от автора , 15.01.2009 22:34:28
Zina:
... Понякога, като "заиграе" метлата... така става...

Снимай се и не се занимавайс глупости. Профитата ги остави...
[i022. Малко са хората под чиито име има червен квадрат и можеш да научиш нещо.Казчвай и не се притеснявай.

Mobby_Dick ти също си с червено квадратче,за какво ли от всичкото изброено от теб

Айде стига с тези тъпи квадрати вече, така ли никой не се намери да обясни на момичето, ами само си мерите... квадратчетата?
Това, което пише като "ПРО" в лявата страна на снимките ти са т.нар про-гласове. Всеки един участник тук, който успее да си хване червено в квадратчето, при гласуване носи по 2, 4, 6 и прочие до 10 про-точки. Накратко, колкото повече са ти про-точките, толкова повече червенки (от всякакви степени и нюанси) са гласували за теб
Това, което пише като "ПРО" в лявата страна на снимките ти са т.нар про-гласове. Всеки един участник тук, който успее да си хване червено в квадратчето, при гласуване носи по 2, 4, 6 и прочие до 10 про-точки. Накратко, колкото повече са ти про-точките, толкова повече червенки (от всякакви степени и нюанси) са гласували за теб

Редактирано от автора , 15.01.2009 23:54:24

Най-общо казано това е опит за отделяне на по-добрите от по-недобрите снимки /автори/.
Теб шефе какво те притеснява ??
Теб шефе какво те притеснява ??

Редактирано от автора , 16.01.2009 07:38:49

Много здраве

"svetal
Mobby_Dick ти също си с червено квадратче,за какво ли от всичкото изброено от теб
"
Заради всичкото, и още нещо.
"
Заради всичкото, и още нещо.

Не ме притеснява!
Просто попитах... видях на една от моите 12 гласа и се удивих... не знаех какво значи?
Нима е лошо, че попитах... "шефе"...?
За мен лично няма абсолютно никакво значение, не съм професионален фотограф... просто експериментирам и се забавлям ... и... споделям!
Джино!

За мен лично няма абсолютно никакво значение, не съм професионален фотограф... просто експериментирам и се забавлям ... и... споделям!

Благодаря за информацията!
Ти се оказа единствения човек, който ми отговори в прав текст!
Благодаря!
За "момичето", ще трябва да почерпя!

За "момичето", ще трябва да почерпя!

Благодаря!
Ако знаеш само, колко често се питам... дали са достатъчно прилични, за да ги публикувам...!? За мен е просто хоби и удоволствие, което споделям с непознати във виртуалното пространство!
Благодаря ти Zina за топлата и сърдечна подкрепа!
Извинявай за емоцията, така го усещам!

Mobby_Dick

Ся смятам да правя изложба на работа
.
И после чакам и на мен да ми лепнат червен

Mobby_Dick,"благодаря",не ми трябва подобно лоби,развитие,изложби и отваряне на възможности за непрофесионални професионали,ако това ме застрашава да загубя човещината в себе си,взимайки се твърде насериозно,както се е получило при теб,съдейки от отговора ти."Добре ме стимулира" :))) ....да продължавам да си снимам с GSM-ма!
Mobby_Dick,и защо да нямаме смелостта с влизането си да питаме що е то???... Страх ли трябва да ни лови? :)))
Зинче,няма какво да правиш изложба! Разгледах снимките на Mobby_Dick.. "очарована" останах ;) та,предлагам неговия червен квадрат да ти го лепнеме на теб,ти повече го саслужаваш!!!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!