Популярни снимки за

Всички снимки

Моля, просветлете ме![i056]

Zina да не забравиш преди да направиш изложба ,цял месец да занимаваш форума с нея както аз направих.
към чудовището:
Свали цръната цайса пъ тогай виж. Те всъщност не са прекрасни , а са ужасни. Само гледай да не се гътнеш от путрес, че си едно на свето. И нема се изагаш много начесто, че нема си атракция тогава.
А на Красето официално харизвам червената лепка.
Аз имам друга една такава, невиртуална...и една от чужбинско, та благодарение на тях цял живот имам и за леба и за меда, и да рана дзверовете по гьолищата даже.

Редактирано от автора , 19.01.2009 13:50:21

Редактирано от автора , 19.01.2009 13:51:41

Редактирано от автора , 19.01.2009 14:29:21

Mobby_Dick

"С регистрацията си потребителят декларира, че е съгласен със следните установени правила:

* да уважава другите потребители на форума, като всякакви обидни думи и преки характеристики или заплахи ще се считат за грубо нарушение и в резултат постът може да бъде редактиран а автора отстранен."
Чел съм правилата щом съм ги приел.
В качеството на какъв ми ги припомняш и то ТУК?
Не ти знам защо постинга ти още седи, нито грамотността - в смисъл да си прочел 2 9та поста над него И КЪДЕ ИМА ОБИДИ за да се правиш на някакъв съдник?
п.п. ако не знаеш какво е "бясно куче","комплекси","малоценност" и др.
Вероятно си намерил почва където да си вихриш компетенциите и ника, но аз знам и доста други правила. Попаднал си на голям защитник на правила ако не знаеш, а не виждаш очевидното.С това меко казано нарушаваш правилата които цитираш. Там мисля че е описано къде, по какъв начин и кои се сезира при нарушение или лично засягане.

С теб разговор нямам

От: KrASka
Изпратете лично съобщение | Добавете към вашите контакти
Дата: 18.01.2009 16:04 Отговори

Mobby_Dick: Не се заяждай и не пренасяй негативизма от онзи сайт, който си сложил в профила си... бях автор+ там и публично пожелах на връх нова година да бъда изтрита ... имаше защо...!
Зададох въпрос... получих отговор и не разбирам, какво ми се хвърляш като бясно псе с това..."А на Красето официално харизвам червената лепка."... Комплексите си за малоценност ли ще избиваш с мен? Много си сбъркал адреса, пич! Наистина си сбъркал!
И както казах вече... за мен фотографията е хоби и удоволствие, което споделям с непознати във виртуалното пространство! На 50 години... тепърва професионален фотограф няма да стана, така че споко... нема да ти изям леба! Хахахааааа... с друго се препитавам и то стига! Аре, бегай!

Редактирано от автора, 18.01.2009 16:04

Редактирано от автора , 19.01.2009 13:52:49

KrASka
- имаш МНОГО точните ми и изчерпателни отговори на ЛС , в отговор на твоето ЛС което си ми пуснала малко преди да пуснеш постинга си в темата.
Ако искаш да го видят и други (щом има твой постинг с въпроси към мен пред общество), пусни го и тук в темата.

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола