Популярни снимки за

Всички снимки

Мнението на Малин Кръстев за Sony a700

Цитирам по памет: 'Това като пракне и си забравям репликата.'
Sony a700 e просто енергиен вампир. Изсмуква цялата духовна енергия на обекта и я записва в кадър

Кошмарът на индианците и туземците
Американци!?
Я да вкарам малко яснота, че мисля не е мноо ясно
Снимам си аз на театър със Sony a700 на Снежка, че съм си забравил моя Sony a350 ...но уредничката там на театъра по едно време ми прави енергични знаци да спра! Потърсих я след театъра, много беше възмутена жената - авторски права...и т.н.
Аз иначе до сега редовно си снимам по театри когато съм на кеф, правя го деликатно разбира се......но поспорихме какво и пречи. Казах, проблем с правата има когато има злоупотреба със снимките, а тя не знае въобще дали снимки има още , т.е. невинен до доказване на противното , но ако иска, мога да и дам визитка, в бъдеще да ме призове ако види злоупотреба. Аз снимам за историческият архив...т.е. за след периода на давност, или засягане на нечии права Такова има, ако има факт, и има несъгласни.
Каза ми тогава, че се смущава играта на артистите и публиката!
Възпротивих се тогава с довода, че поне 5 ГСМ-а пракаха, че едно и светкаше даже...а аз действах деликатно!
- Как деликатно, ай ся...с тая професионална камера, ясно е....
... Sony a700 ПРО ц-ц-ц
Питам кой от артистите се е смутил, казва ми....решавам да проверя дали е така....изчаквам да се преоблечат, отивам и питам Малин Кръстев дали се е смутил от камерата.
Ми....отговори ми.
Цитирам по памет: 'Това като пракне и си забравям репликата.'

Какво да се прави....ще питаме друг път предварително....ще се легитимираме де, и ще си нося Сони Р1-то или Лейката. Те не тропат с огледалата.

Редактирано от автора , 29.04.2009 23:40:10

Аз викам една пинхолка ...
Нема пинхолка, мноо е тъмна. А и не се смятам за....артист , че да правя....театър (да ме прости гурото на основополагащата съвременна българска ф-я за сквернословието )

Вече снимам само с подводен Никон
Ти как разбра, че съм писал след година и половина в темата ? Сигурно има начин да се върже със СМС, а?
Яко.
mobby,R1 s kwo vario e?!?
Moби, интуиция
UnStable - 14-70(21-105)/2.8-4
R1 е с 14,3-71,5 кроп фактор 1,68 = 24-120
а кроп фактора как се изчислява?!Нещо спрямо матрицата или ... ?!?!?!?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола