Популярни снимки за

Всички снимки

Нов фотоапарат - от България или от чужбина?

Здравейте! Това е въпрос, който вълнува доста хора. Зная, че в този сайт има истински професионалисти, а също така и просто доста добри майстори на това изкуство. Искам да си закупя Nikon, обаче сравнявайки цените с БГ и чужбина (страни от EU, като нас ми се струва, че навън е доста по-евтино, да не кажа двойно. Вярно е, че става дума за покупка чрез интернет, т.е. без да пипнеш и да провериш реално стоката, но все пак... Та би ли ми казал някой каква е уловката? Дали накак си се оскъпява после стоката?
Много съм ви задължен за отзивите, предварително
Аз не бих разчитала да ми доставят ДСЛР апарат от чужбина. Да ми донесе приятел - да, но доставка от магазин - не. Кой знае как и къде ще го дрънкат. Моят апарат брат ми го донесе от щатите. Излезе ми с около 30% под цената тук. Единствения проблем е гаранцията, но пък плюеш си в пазвата и това е
Благодаря ти за отзивчивостта, vache! И на мен ми се въртеше в главата нещо такова. Понякога по-евтиното излиза по-скъпо... Ще търся приятели, това е!
Да! Така е най-добре :))). Мята го някой на врата и пристига от щатите :)))
И на мен така донесоха от щатите
Vzemi si ot 4ujbina,v Bulgaria sa naduli cenite adski mnogo.Spored men e za6toto nqma mnogo tursene na advanced DSLR.V 4ujbina sa po evtini za6toto ima tursene,ne 4e sa im precakani.Edinstvenoto lo6o e za dostavkata,kupuvai ot siguren web sait Ili ako ima koi da ti go dostavi (priatel v 4ujbina)nai dobre.
Ne se oskapqva spored men,samo ako kupuva6 ot UK 6e trqbva da si kupi6 prehodnik za 6tepsela na zarqdnoto.A to struva 2lv. i go ima na vsqkade.
Да, elmagikobg, окончателно реших, че ще е от чужбина, а и тука виждам, че всички така казват. И аз, мисля, че там не са им прецакани фотоапаратите нищо, че са по-евтини (хак да им е!). Според мен в България хората сме прецакани, ама това е др. тема. Благодаря за съветите!
Моят е от UK, на моя приятелка също! Наистина е с около 30 % по-евтино! Гаранцията също си важи за най-близкия лицензиран сервиз! успех!
Благодаря, tonita!
Pak sum az analyst.proveri tozi adres v UK e mislq 4e e dosta evtin i ima vsi4ko za koeto se seti6.I s dostavkite nqmat gre6ka(polzval sum go nqkolko puti)
http://www.warehouseexpress.com/Home/default.aspx
Благодаря, elmagikobg, обезателно ще го проверя! Наистина трябва да те черпя!
No problem,kaji ako ti trqbvat o6te adresi ili ne6to kaji......
Ами, супер, ако имаш още линкове, давай! Друго е, когато човек има избор
ако все още се интересуваш имам един никон Д90+НиКор 18-105, чисто нов от англия за 800Е

Редактирано от автора , 08.02.2009 22:47:01

по принцип ако си харесаш друг обещавам да се поровя а и цената ще е добра, финансовия избор е твой.Ще можеш да го разгледаш а дори може и да го тестваш, ако ти хареса взимаш ако не

Редактирано от автора , 08.02.2009 22:53:25

http://www.wa­rehouseexpress.com/ доставя ли до БГ?
;ако все още се интересуваш имам един никон Д90+НиКор 18-105, чисто нов от англия за 800Е; продаден
Interesen vupros 6e proverq

Ne dostavqt v BG sorry.Dostavki pravqt v nqkoi strani v EU ama ne i BG.
Нищо, добре е обаче да се знае! И все пак май най-сигурният начин е чрез свой човек зад граница!
D90 ми е малко "височък" . По-скоро съм се спрял на D60 или D80, но все още не съм решил. За D60 - има оферта с два обектива на цена, за която се замислям. Ако взема D80 - то ще е с 1 обектив, така че ще имам доста размисли . Някой с никонски опит може ли да сподели какво е неговото мнение?
И моят е от UK
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола