Популярни снимки за

Всички снимки

Предложения за срещата през ноември.2(Свиленград)

И тъи като вече наближава времето за следващата ни сбирка а никои не е предложил нищо релно ви предлагам.
Среща на 19-20 ноември в град Свиленград.
мога да резервирам хотелче на цена 30 лв стая за 2 човека с две легла 34 лв стая за двама със спалня.в цената е включена закуска.в хотелчето си има таверна която може да ни събере всичките.
географското положение на града е еднакво удобно за всички 300 км от софия 300 км от варна 250 км от русе за ямбол и шумен ням да споменавам те са близо .
Като гледате какви хубави снимки имам ви е ясно че имам много хубави места за снимане както и много исторически забелижителности.Няма да ви хваля нощният живот в града тои е известен в цял свят.ами това е засега очаквам вашите мнения и записвания .

p.s специално за jumbo ще осигурим и одрински манафи
Plam 2-ма, за 19.11.05
Става, аз идвам!!! Хаиде Софиянци, чаками ви:)
И аз съм фен, ама кой ще уреди визите за Свиленград?
за IVU сшециално за теб ще ти изкарам ...срещу бира разбира се
Трима + (1?)
Ще опитам да организирам Варненци :-)
И какво - Трявна отпада ли? В Свиленград се ходи като падне големия сняг по българско
svetal pishi i men az svilengrad.
Аз по стара традиция ще си кажа ден-два преди датата! :) Работа...
хм
свилеград не ми изглежда с нищо забележителен
а усещам че тези сбирки май са предимно кръчмарски...

Редактирано от автора , 02.11.2005 18:25:42

от козлодуй са 500!!!
хубаво уцелил си момент
и аз мога от софия да ти покажа яки шукарии ама съм ги "уцелвал"
А светал ... ти от СВИЛЕНГРАД ЛИ СИ БРЕ?!?!?

А от ВАРНА ко - ще ходи ли някой а??
BirdOfPray да от Свиленград съм.

за останалите които не му харесва да пуска тема с предложение за където иска.аз ви предлагам вие си решавате
не насилвам никого ако мислете че ми се занимава с организация лъжете се .пуснах темата защото никои не е предложил нищо съществено и съжалявам че не мога да изтрия първият ми пост.

Редактирано от автора , 02.11.2005 18:24:59

Нека МНД пусне и нейното предложение за Трявна, защото май много хора не са съгласни със Свиленград. Да има избор и за където се запишат повече хора, за там да се запазва. Аз лично съм сигурна, че ще се намери нещо интересно за снимане и на двете места, България е красива навсякъде, стига да имаш око, ::)така че ми е все едно, но ми се ще да дойдат повече хора от цялата страна.
svetal: Не се сърди, но идеята да дойдем в Свиленград, когато се съберат повече почивни дни, май е добра...
svetal: А и ми обеща да черпиш, където и да е сбирката, :;) така че, ето още един записан освен нас тримата ::)))
az shte pomislia... ot sega ne moga da kaja sys syigurnost... no може и да се вкюча... има желание... юе видим как ще дойде с времето!
тоя пък много сръдлив бе
ало детската градина
jumbo не съм бе просто ясно се вижда че повечето хора са против затова

а иначе сме наборчета маи
ми споко бе
ше обиколим цяла българия
+това трябва да знаеш че аз съм най-гадното колепе в тоя чат така че....
jumbo абе готин пич си
да напълно съм съгласен пък и не съм ходил в свииленград 2 години
При така направените две чудесни предложения не ми остава друго освен да пусна анкета
Срок за гласуване - до 08.11.05
За което място има повече гласове - отиваме този месец а другото го запазваме за сладващата среща!

ГЛАСУВАЙТЕ!
Анкетата е на първа страница, долу в дясно

Редактирано от администратор , 04.11.2005 07:25:18

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола