Популярни снимки за

Всички снимки

А народа гласува ли, гласува......!!!???

Направи ми впечатление, че лицето от снимката в този профил е еднакво с всичките му качени снимки! Очевидно снимащата не е тя, както призна и тя самата! Впечатляващо е също, че гласчета много, а коментари малко! Защо? Моля админа да вземе отношение по въпроса! http://4coolpics.com/6antavata.htm
ами сутрин, обед онанизъм, здрав и бодър организъм е случая

Редактирано от автора , 11.02.2009 01:41:55

затова толкова гласове има

Редактирано от автора , 11.02.2009 01:41:40

Значи не съм само аз тази дето съм забелязала
Ше проверим случая. Проверката по IP на юзера си е ОК - няма недопустим брой регистрации. По-късно, при първа възможност ще проследя гласуванията
разглеждал съм снимките - има много добри, логично е и да има гласове, като те са за снимките а не за Вероника /и не всеки който гласува - коментира, както и обратното.../......Според мене проблемът в случея е авторски или по точно моделът пуска работи, предоставени му от някого по някаква причина...
Hateras, точно това имах предвид! Момичето направо си го е казало под тази снимка http://4coolpics.com/photo/6antavata/272512.html "снимаме един приятел"! Снимките наистина са си хубави повечето, но ако може да ползваме снимките на приятели ние какво чакаме!?
в други сайтове съм забелязвала, че има профили на модели...та и случая е по-скоро такъв...моделът си качва снимки, направени от друг...има и доста добри, има и съвсем посредствени...и понеже всъщност Шантавата е хубав модел...да очакваме Кубето да се включи с много по-добри и авторски неща

...пък че и били гласували...кой губи ...тя е щастлива, че е харесвана, а гласуващите явно са щастливи, че са видяли нещо, което им харесва

Редактирано от автора , 11.02.2009 09:45:53

dil_stil, нещо несхващам мисълта ти! Искаш да кажеш, че правила на сайта неважат за всички ли? Значи щом модела бил хубав може да си качва каквото си иска ли?
Може пък да има разрешение от автора
Да, как стой въпроса с правилата на сайта, ако въпросното момиче е притежател на пълните авторски права на въпросните снимки ???
sinister, авторските права са на фотографа, т.е. на приятеля, който я снима, както сама е написала. Но не е първият човек, който качва свои снимки в сайта, правени от друг.
Адаш не си права ,авторските права може да се купят,подарят и ...
svetal, ... и преотстъпят, така е!

Да напомня ли, че портретувания също има права, сродни на авторските!? И ако задълбаем в темата има да се влачим по съдилища!...

Хайде стига сте се чесали дето не ви сърби, моля! Отворете малко по-широко очите и сърцето си за света. Ако има нещо хубаво на тоя свят, то наша работа е да го видим, осезаем със сетивата си и не е работа на друг да го бута в очите ви широко затворени!!!

dil_stil:
svetal, говоря по принцип .
VoxGabrieli, по-добри си припомни дали е така . И си спести съветите.
А защо да не може да се снимала сама от статив със дистанционно
DareDevil,

Нямам нужда да си припомням нищо, мила!
И по принцип не съветвам теб, поне до тук нямаме разногласия!

Ако ти ги търсиш е друг въпрос!
Пак забихте кирки и лопати в плиткото.
Accept-Напълно съгласна.
...казах ви аз да се обадите на Кубето...ако още не е попаднал на темата...тогава всеобщата радост и задоволство ще са още по-големи, а снимките авторски...точките едва ли ще са толкова важни:))

...ако това е толкова голям проблем, админа може да помисли за профил на модела...така всеки модел ще може в рамките на правилата да качва снимки, чиито права смята че притежава, а хора които снимат модели ще имат възможност да се свържат с тях, едните ще са наснимани, другите доволно поснимали...зрителите и те доволни...туй е то един щастлив сайт за забавления с фотография

...а за Шантавата бих вметнала, че неуморността и е забележителна...скоро виртуалният и авто-фото-албум тук ще бие по многобройност всички рекорди в сайта

Редактирано от автора , 11.02.2009 16:52:42

Ей, Дил! Я да не ми крадеш идеите ти на мене!
Виж колко отдавна вече съм и предложил Кубето аз на Шантавеката! http://4coolpics.com/author_photo/21858/272071.html Щестия коментар под снимката! Ще си оспорваме авторство до дупка с тебе! Хехехехе!

Ама като съм чела постовете на някои от вас в други теми.....много си противоречите, да знаете!
...прости ми Вокси, че не съм проучила така подробно творчеството в профила и ...ще кажем на Кубето да почерпи и двама ни ...или по-добре да ни покани да погледаме как се снимат студийно и професионално моделки
Ти иди, Дил! Аз хАпаратура нямам та да се уча на нея!

А се сещам, че той Кубето и по две ги кара!... Та удоволствието на публиката ще се дублира, мисля!

То като се размисли човек... и Зина и Тонита са за там, не мислиш ли!?? Само че без последващото право да си качват сами снимките тука! Та да ги е яд какво е качил или какво не е Кубето! хехехехе

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола