Популярни снимки за

Всички снимки

Честито на Snezhanka за наградата от международният фотоконкурс на Carl Zeiss

Браво !
Виждаш ли , че има смисъл да се участва.

Човек не може да те накара, а после...
БРАВО!!!
Честито, Снежанка, и още много успехи в страната и навън ти пожелавам!!!
Честито!
Честито и от мен!
Честито!!
Благодаря и , хора, както казва много настоятелно Моби, участвайте!

Браво и честито!
От 300 бр. получени фотографии от 40 държави по света да си в 10-те най-добри и наградени фотографии !
Престани, ще трябва да се прекръстя на Червената шапчица от изчервяване.

Само че 300 са участниците, до 5 снимки на участник...но това са подробности.

Редактирано от автора , 13.02.2009 14:40:29

Да бе...300 участници а не снимки - толко си разбирам от чужди езици

В конкурса Carl Zeiss Photo Contest 2008 имаше условее обективите с който е снимано да са ЦАЙС !

И трябва още повече да те радва факта, че не разполагаше с никакви обективи Zeiss освен твоят Zeiss 16-80mm f/3.5-4.5 Vario-Sonnar T* AF с който си направила снимката!
Аз участвах с Zeiss Jena DDR и сигурно не се зачита, не е PR-но пък и правно

Тук е мястото да спомена, че Фоито-форумът на бони успя някакси да узурпира правата върху раздаване на техника/оптика DSLR Alpha sony/zeiss за тестване и конкурс на Сони. Бони има много блага приказка ако човек не го познава по-отвътре
Бони ИЗТРИ Снежанка от фотофорум, с обяснение , че аз съм бил говорил от ника! (Ново неписано правило а-ла бони, при положение, че поне му е във възможностите да установи ай-по то, и той не че не го е направил, но важно е, че лъжата може да върже върху култивираните му) Явно това трябва да ме накара да се чуствам виновен от скалъпеното му обвинение от голямото мозъче. Важно е, че действа на придвората и с/у мене , ако , че е незаконно....то там и правила и закон
В условието за даване на техника/оптика DSLR Alpha sony/zeiss от Сони има да има поне 3 снимки качени във фотофорум-а на БОНИ - а там кои коли и беси и как всички знаем!
Мене също ме нема у целата схема...но аз поне имах шанс ако искам да взема техника от Сони по друга линия, не на бони тая.

Надявам се в бъдеще фирмите по-добре да си отварят очите с кой и как работят, защото тяхната цел е да стигнат до всички, а не само до нечии форумни феоди от послушници и бого/админо избрани и така да им разширяват властта

А истината е много проста, но сме в страната където истина и право не се зачита от сульо и пульо дори! Презумцията за невинност и правото не са известни на тая ширина

Все едно от конкурса Цайс да ти бяха декласирали снимката, щото ме познаваш....или още по - щото примерно аз съм я направил (по бони)
(представям си как би го допуснала това ти сама това да стане)
Аз лично повече харесвах други твой снимки, когато се консултирахме кои да пращаш...но ти настоя и си прати които си искаш. И ето , че си права. Възгледа ти за снимки съвпадна с този на Цайс, а не с моя. Конкурса (сега като гледам снимките от 2007-ма) явно повече цени модерната тематика, а не бабите и старците дето аз пратих на портрет.
Ти си овне.
Поздравления отново!

Редактирано от автора , 13.02.2009 15:36:51

Резултатите от конкурса http://www.zeiss.com/C12567A8003B58B9?Open
БРАВО!!!!
Поздравления!!!!
Браво и честито!

"Sunset in Sofia."

10. Prize
Stefka Todorova
Bulgaria
Picture taken with: Sony Alpha 700 with Vario-Sonnar T* 16-80 ZA

Слънцето по релсите се плъзна уморено
поспря за сбогом, после се сниши
След него към небето във червено
насочваха ни релсите - стрелки

Намаля своят пулс града себичен
във себе си се вглежда уморено
улавя своят символ геройчен
павето - в жълто оцветено.

Сони алфа с варио сонар
не е инструмент за всяка твар
резолюцията умножава се по две
аз стоя на спирката като дете
Моби

И на другите двама българи
Хората от Цайс много мили, мдам. Надхвърлиха всякакви мои очаквания и предположения.

Мили са, да.
И до вкъщи да ти го донесат.
Не е като да плащаш и разнасяш снимки като пощаджия, и да гадаеш резултатите след месеци
казваш мили
Поздравления!
Честито и от мен!:))
Честито! Пожелавам нови и по-големи успехи!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола