Популярни снимки за

Всички снимки

Списък на желаещите да учстват във фотопленера в Тетевен,Рибарица на 20,21.03 към днешна дата-14.02.09

Списък на желаещите да учстват във фотопленера в Тетевен,Рибарица на 20,21.03

Редактирано от администратор , 21.03.2009 08:11:45

1.Silvia
2.GQG-плащане на място
3.firefighter-2-плащане на място
4.kamenf
5.engie-дал капаро
6.MauMyHaTa-плащане на място
7.doctoraaa-платил :))
8.stb-2 души дал капаро
9.dgudev-плащане на място
10.mitakag, denika, unregistred-х.Арго-резервирали
11.algaivel
12.rosen76
13.Mr_G
14.Арго
15.rokoko-2 -плащане на място

Редактирано от автора , 17.03.2009 13:51:56

може ли към 5 март да платя капарото и на кого, сори за тъпия въпрос ама за първи път ще участвам
engie:Може.На мен.Адреса е Алабин 10 А вх.А ет и Стоматологичен кабинет д-р Димитър Павлов
Това е на самия площад Македония ягловата жълта сграда.За съжаление не разполагам със банкова сметка.
Колкото по-скоро , по-добре аз ще съм на Рибарица другата събота и неделя за да дам капаро.
И на мен ще е първи път !
engie: може-на мен!
И аз ше се домъкна ☺
mitakag, denika, unregistred!
Някой може ли да ми разясни с малко повече думи целта на занятието, защото не съм участвала до сега в така наречен "фотопленер"
ikar111, разгледа ли информацията за проведените пленери ? Най-общо казано, целта е да се видим на живо и да поснимаме заедно.
Мен ме интересува ще има ли отстъпка в посочените хотели. И ако има, каква е?
DareDevil: Отстъпката за 6-те стаи в къщата И и за още 3 стаи в съседната къща е от 30лв на 20 лв.Тук има механа и е много чисто и приятно.На етаг има по 2 стаи и една тоалетна на етажа.
Има още една къща на професор,много луксозна с 3 стаи от които 2стаи са за 2 човека и една за 3-ма.Там е с механа,парно,лукс.Цялата къща я дава за 140 лв вместо за 150.Но за условията това е никаква цена.
За ДРУГИТЕ ХОТЕЛИ ЗАСЕГА ИМА САМО 3-МА ЗАПИСАНИ И ЗА ОТСТЪПКА НЕ МОГА ДА ГОВОРЯ.
Очаквам от записалите се да уточнят според вкуса и джоба къде искат и да оставят капаро.
doctoraaa, това вече е по-подробна и по-точна информация . Досега беше споменал май само за една къща.
Краен срок за потвъждение и капаро за Пленера в Рибарица-4 март .В четвъртък. пътувам за Рибарица с капарото.

Редактирано от автора , 01.03.2009 17:19:46

Ще взема да дойда на този пленер. Само да избера между черната маска и народната носия
Пламене , аз се записвам за пиенето .... дет се вика колко му е на час от София
AGISOFT eee bravo 6te se radvam da piem zaedno
Готово-народната... но искам снимки с теб... ако си съгласен разбира се... в стил "шотландец на българка китка краде"
Последна информация за минифотопленера(или както го кръстим) в Рибарица:
С Пламен се разбрахме да се събира капаро до утре,четвъртък вечер - 5.03.В петък пътувам за Рибарица с окончатия списък желаещи.И като последна възможност за плащане-на изложбата-Победителите в конкурса "Туризъм и пътувания 2008" Откриване на изложбата - четвъртък, 05.МАРТ.2009 г. ОТ 19.00 ЧАСА в Централни хали, София
Ще се радвам да се видим там или в Рибарица.Не съм бил на пленер и не знам какво се прави там,но ще помагам със хотели,хранене,атракции,места за снимане,а вие с по-голям опит ще помагате за останалото!
Предполагам ще се получи много купонджийски мини пленер или каквото там име му дадем...:))
Митко -0888232635 или 9817148-д-р Павлов
AGISOFT за това може и мен да вземеш :)
И аз ще бъда там! В някой камък,в който ще се спънете или в някоя пеперудка, която ще пърха, в някой слънчев лъч дето ще ви свети право в очите, ама като няма да мога да доида физически ще се опитам "мистически"

Редактирано от автора , 06.03.2009 13:35:13

За тези, които ще дойдат в събота, къде да се събираме?
За идващите в събота мястото на срещата е ресторант Лпвджийска среща 9.30 сутринта.На най-хубавите мекици с домашно сирене на Балканския полуостров.
За останалите-аз съм там с някой от колегите още в сряда.Който идва да се обади на мобилния ми:
0887377771 - Митко.Телефон в Рибарица-069022701 Разбрахме се с останалите да го ударим на доверие,капаро не събирам,но съм го платил за двете хотелчета.Ако останат стаи ще пия една студена планинска вода,колко му е!Места има и да реши някой в последния момент,няма да го върнем!Агнето изживява последните си мигове,Тетевенската ракия и дунавско вино отлежават.Китарата,фоерверките и още много други изненади чакат прекрасните фотографи от нашия най-велик сайт! Вечрта в петък ще е в ресторант Ловджийска среща.Това е на спирка автобусна Басарим -разклона за махала Гориньово.Вечерта в събота ще е в ресторанта на Митака в местноста Костина.Желателно е маскировка и дегазировка!Вече имаме арабски принц,венецианска принцеса,шотлански боец.....
До скоро в китния Теевенски балкан!

Редактирано от автора , 18.03.2009 06:57:23

ресторант Лпвджийска среща 9.30 сутринта това в Рибариса ли е?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола