Популярни снимки за

Всички снимки

ФОТО КОНКУРС за най-добра снимка от фотопленера Хотел "Езерото", Вили Костенец

Фото конкурсът беше на свободна тема, единственото условие беше снимките да са направени по време на фотопленера, т.е. петък следобед или събота до обяд . Желание и ентусиазъм и малко мазохизъм не липсваше, обиколихме всички горички, гьолове и населени места в радиуса от около 50 км от хотела при остър режещ вятър и температура, според мен поне -10 градуса.
Всеки имаше право да участва с до пет снимки, които не трябваше изобщо да бъдат обработвани, не се разрешаваше нито кроп, шарп, а най-малко контраст. Снимките бяха качени в директория и номерирарни произволно. Всеки сам качи снимките си и по този начин се гарантира пълна анонимност. Участваха 77 снимки от 15 автора.
Гласуването бе тайно на два кръга. Право на глас имаха само участниците в конкурса.
В първия кръг всеки гласува за десет снимки, като имаше право да гласува и за своя снимка.
Във втория кръг участваха единайсет снимки събрали най-много гласове, понеже на 10-то място имаше две снимки с еднакъв брой гласове. Отново участниците гласуваха тайно, като всеки даваше 3, 2 или 1 точка за снимката, която смяташе, че трябва да е на първо, второ или трето място, като този път нямаше право да гласува за своя снимка.
Така победител в конкурса стана Dimiev със снимката:

Ето и другите снимки участвали във втория кръг на конурса:
vilis

silvia

Plam

kamenf

Rokoko

vache

tricklys

Vadin

Еднолично, представителя на CBox.biz - Mr_G даде поощрителна награда на Etoile за снимката:

Честито!

Редактирано от администратор , 04.03.2009 19:15:54

Още от пленера(благодарности на Камен за снимките и построеното осветление):

Честито на Dimiev! Благодаря на всички за чудесните снимки, журирането и купона, на MrG за допълнителната награда и за това, че бе в перфектна спортна форма, на Kolov за добрите условия и обслужване

Още:
Снимка: Беседка...
Източник: 4coolpics.com

Снимка: The charm of a winter day ......

Снимка: *...

Снимка: Езерото...

Снимка: бяла приказка - фото плен...

Снимка: Беседка...

Снимка: Една снежна фотосесия...

Редактирано от автора , 22.02.2009 22:41:42

Много хубави снимки! Браво!
Честито на Димиев!!! Пленерът беше чудесен. Видях и се запознах с чудесни хора!

Редактирано от автора , 22.02.2009 22:46:36

Малко костенско водопадче ...
Браво за идеята и инициативата! Дано се превърне в традиция по пленерите, за да има тръпка в снимането, та макар и с лека доза мазохизъм, както спомена feta.

Браво за чудесните снимки и честито на авторите!

Браво!Чудесни сте !
Поздрави за всички победители и участници в пленера!
Радвам се, че се запознах с толкова хубави хора.

(А това куулпиксче с питанките е съпругата ми, но тя няма регистриран ник във форума, защото смята, че откак попа ни венча и каза, че сме един човек, и аз стигам)
Хихихи.. seymour, няма такива работи. Те пред попа могат да минат, ама не и пред кулпиксчетата. Веднага да се регистрира и да видим снимките
Аааа, нали, и аз това й казвам. То все едно сега да пусна в моя профил и нейни снимки
Ако не сте сред спечелилите и даже не сте сред участниците не се отчайвайте! YouTube - jump from waterfall in Kostenets
Източник: youtube.com

Доколкото знам височината е 8м., дълбочината 1.5м.

Редактирано от автора , 25.02.2009 10:20:48

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола