Популярни снимки за

Всички снимки

Хората разпознават думите като цялостни образи

Српоед едно изселдвнае, няма знанчеие в ккава пословлдеонатест са буиквте в енда дмуа, едивннстеото вжано нщео е пъарвта и поатеднсла бвука да бдаът на пвилнраото мстяо. Остлоаанто мжое да бдъе толтана бъиотркя и вие все пак да четтее без оснобеи уилсия напнисаото. Твоа се длжъи на фктаа, че ние не чтеем дмаута бквуа по бкува, а сатмаа дмуа ктао цляо.Удиитлвено!!

още: http://www.otkacheno.info/1483/Horata-razpoznavat-bukvite-kato-cialostni-obrazi.html
Много интересно!! Благодаря
Това ме изкефи.Прочетох го все едно е написано подредено, без ни най-малко затруднение Едва ли е само професионално изкривяване

Редактирано от автора , 26.02.2009 17:35:25

ха-ха мъчи ли се да ги разбъркваш или ти се отдава:)...но си прав...наистина не е трудно четенето, въпреки че са разбъркани буквите в средата...отначало се чудех малко какво става...но то в нета не са рядко хора дето така си пишат и трябва да им свикваш:)))...явно наистина гледаме на думите като на образи...експериментът е интересен
хехе - наистина забавно!!!!
Dil_stil!
"Остлоаанто"

Само тази дума четох дъъъълго
И аз съм чела за този факт с първата и последната буква. Но според мен това е, защото вече можем да четем гладко. Деца не биха се справили или поне така си мисля

Редактирано от автора , 27.02.2009 11:01:21

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола