Популярни снимки за

Всички снимки

Продавам комплект: Nikon F50

Nikon F50 (на около 20-30 филма)
+обектив Tamrоn 28-80mm f/3.3-5.6G
+ сенник
+ UV филтър Hama
+ чисто новa батерия
Апаратът е в отлично състояние.

ЦЕНА - 250лв.
за контакти - 0888-964-223 Ани

Редактирано от автора , 27.02.2009 20:58:00

нова цена 200 лв.
---Късно е либе....за лентов апарат.Само батерията е 13-18 лв.Да не говорим за друго.Дори да го подариш правиш лоша услуга.
oldboy е доказан бунак и поста му не трябва да се взема под внимание. Офертата е чудесна, но неприятното е, че който знае защо снима на лента едва ли ще търси F50 и този обектив.
---Абе Аксепте като си такъв отворко що не отървеш женицата от безполезния лентак-ха докажи че си кавалер поне или си шубелия и дребньо
Защото имам десетина лентови апарата, като поне 2 от тях покриват Ф50. И 3 Цайса към тях. Инъче - на драго сърце.
Обаче, oldboy, ако ми предложиш Ф5 или Ф6 на 20-30 филма и непрегазени от ППС за 200лв., нещата драстично ще се променят.

Редактирано от автора , 17.03.2009 00:03:51

Аксепте мога да ти предложа само почитанията си-засега.Но този никон е фрашкан с електроника-просто не си струва риска-пък без батерия не можеш и кадър да заснемеш.Една гедереиска практика или съветско зенитче или далекомерка тип лайка ще дадат повече емоций нежели японските автомати.И не забравяй че имат отлична оптика.А на симпатичната дама мога да пожелая успех в това намерение-какавито и апарати да се предлагат винаги ще има и мераклий-както и за всяко друго нещо.Пък и знаеш мерака с какво се гаси.
Много бързо спука гумите, oldboy. Почитанията ти въобще не са ми нужни и въобще не ме светвай за апаратите без батерия, защото никой от споменатите от мен не работи с батерия, а някои са на няколко деситилетия. Така че - върви да търкаляш аспиринчета. А когато решиш да ми предложиш Ф5 или Ф6 за 200 лв. не се кахъри, че без батерия няма да направя снимка. Ще го взема и без батерия.
---Не съм спукал гумите ексепте ами си карам по капли.Ако мога да намеря професионалка за 2000 бих ти направил жеста да ти го дам за 200 за да мога да се насладя на реакцията ти и бъдещите шедьоври.Колко мъка има по света боже и колко малко е нужно за нечие си его.Дерзай- които търси намира-че и под вола теле /sometimes/.My best regards
vapros na vkus kazalo ku4eto i si oblizalo gazeto.. analogovo? cifrovo ? ... mejdodrygoto aparata si go biva probvala sam go ;)
BTW samo s обектив Tamrоn 28-80mm f/3.3-5.6G li varvi ?
то е написано с какво върви
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола