Популярни снимки за

Всички снимки

Какво става с посещенията :))))

Ташко, малък си още, братко!........ Хайде като порастнеш опитай пак!

YouTube - A Unique 8-year-old talent in the Bulgarian Music ...
Източник: youtube.com

P.S. To беше ясно, че за вафли ги къташ посещенията, ама ся гладен ша си одиш, майна!

Що ли така дузина вицове ми изплуват.......
Вокси...
Arcadia: Напълно споделям мнението ти - разсъжденията ти са абсолютно логични и ясни за всеки непредубеден човек! Обясненията с фейсбук са наистина несериозни. Кой, защо и по какви причини прави подобни "мечешки" услуги на автори, които са достатъчно добри - незнам, но със сигурност знам, че от това не печели никой.
Arcadia е "убеден, че има нещо, което е дълбоко нередно".
elina знае, "че от това не печели никой".

Мога ли да ви попитам и двамата, а и останалите ваши подгласници тук, какво впрочем губите вие!??? Къде точно ви стиска чепика!??

И по-спокойни ли сте сега, когато въпросната снимка я няма!???

Ако не искате да прочетете и осмислите това, което е написал на няколко пъти тук админа, никой не може да ви помогне, което е лоша новина...

Трудно нещо се оказа за нас социума - ужким человеци си общуват, а повече от всичко джафкане се чува!
VoxGabrieliя
,

Редактирано от автора , 04.03.2009 12:22:30

VoxGabrieli: Да, "трудно нещо се оказа за нас социума"!!! Наистина съм изненадана от въпроса ти: "какво впрочем губите вие!???" Трябва ли човек да реагира на нещо нередно, само ако губи лично? Такъв тип мислене ми е дълбоко чужд, слава Богу! Не мисля, че и Arcadia е човек на когото му "стиска чепика" или пък "джафка".
Съжалявам за изтритата снимка (за това казах, че никой не печели), защото беше наистина хубава и се радвам, че в друг сайт успя също да стане снимка на деня без подобна "помощ".
Както и по-горе се спомена - тези "аномалии" не са изолиран случай. Не се случват непрекъснато и не са свързани само с един автор.
Но се забелязват.
elina, "нещо нередно" казваш!..... Хайде сега да обясниш тук точно какво според теб е нередно! Защото аз твърдя, че си непросветена по повод посещаемостта, която за теб се явява проблем, когато някой успее да си я повдигне. А запитвала ли си се за какво служат иконките под снимките, които те подканят да "споделиш" във Фейсбук и другите!? А знаеш ли колко са другите подобни общности и как по принцип функционират!? И защо админа всъщност ще те насърчава да споделяш!?? Отговори имаш ли на тези въпроси, или те се явяват "не по темата"!???

И - най-накрая - моля те, защо наричаш опциите, дадени от админа "аномалии" и с какво високата посещаемост на чужда снимка те обижда така дълбоко!??
VoxGabrieli, отговарям ти защото ме питаш персонално, иначе бях решил повече да не се включвам с коментар.
Единственото за което съжалявам е, че дискусията се завъртя около снимка на bass, а той е човек който не заслужава това. Най-малкото защото лично аз го харесвам и уважавам много, както заради таланта му, така и заради великолепното чувство за хумор и широкият мироглед. Bass е помагал много пъти със съвет и напътствие на мен и на дъшеря ми, а сигурен съм и на още много други хора. Така че, bass, извинявай още веднъж!

А ако може някой да ми обясни, как така въпросните мощни социални мрежи генерират тези посещения предимно (ако не и само) нощем, в малките часове, за определен кратък период от време (1,5 - 2,5 часа), а през останалата част на деня трафика си е нормален, то току-виж съм си променил мнението... И тогава ще си призная колко заблуден и неправ съм бил.
И накрая, искрено съм изненадан, че именно мен си "припознал" като рупор на някаква група, обединена около нещо си. Не. Просто ми се иска да има правила, които да се спазват от всички. И няма да се уморя да "пледирам" за това. Нищо повече.
Arcadia: отговора е логичен: маиспеис и феисбоок са мултинационални мрежи, и наистина имам много френдове които си пият сутрин кафето докато аз и ти нанкаме късно през ноща.
Тъй като се занимавам с изработка на сайтове ще ви кажа че социалните мрежи за които говорите са идеален инструмент за популяризиране на сайт. Аз лично ги ползвам редовно. Целия този спор и обвинения са безсмислени. Админа е прав за себе си че си популяризира сайта чрез споделяне на линкове и надали има предпочитания кой автор ще бъде на първа по посещения (ако е обратно - би било смешно). Понякога, а и много често при постването на интересен линк се генерират около 300-500 посещения, та има случаи и по 2-3 хиляди. И то не говоря за фейсбук, а за българска такава мрежа. Много би било сложно да се ограничат отчитане на посещения от външен източник тук. А пък и сайта не е за затворена група посетители. Той се посещава и от хора които нямат никаква връзка с фотографията.
За мен опцията "Снимка от най-гледаните" си е екзотика, но какво лошо има да си съществува.
Няма смисъл да се карате за такива неща. Всеки си преследва интереса. А за админа интереса е популяризиране на сайта. Вие ако бяхте нямаше ли да го правите?
Пък и какво е значението кой ще е на първа страница по посещения? Това прави ли снимката по-хубава?
Слушам, слушам и не вярвам на очите си!...

Редактирано от автора , 04.03.2009 19:49:46

VoxGabrieli, Чудя се наистина ли не можеш или не искаш да разбереш какво смятам за "аномалия". С риск да повторя и себе си и по-горе взелите отношение по въпроса - аномалия са не многото посещения, а начинът, по който се появяват, винаги в малките часове, за много кратко време и изведнъж стихват. Това е, което смущава.
"Пък и какво е значението кой ще е на първа страница по посещения?"

Aaaaa, сега зацепих къде точно ви стиска чепика. Благодаря, Марков! Наистина опцията най-гледана снимка дава някои предимаства за около едно денонощие...

Това, обаче, не променя мнението ми относно тоя смешен ропот тук. Намирам го за доста тесногръдо поведение, ще ме извините за откровението, надявам се.

Arcadia, щях да реагирам по един и същи начин независимо дали снимката, около която се завъртя джаф-джаф-а бе ба bass, ssab, Zina или lina (римувам произволно!), уверявам те, приятелю!!! От една страна всеки от нас има право да си промотира снимките по какъвто начин намери за добре, нали!??? И от друга страна админа има право да промотира сайта си, чрез промотиране на снимка по негов собствен избор, нали!???

Пак ще кажа - не четете админа, или поне не го осмисляте - вероятно сте твърде далеч от материята, което все пак е простимо. Също не се вслушвате в хората, които се занимават с правене и промотиране на сайтове - ако ви трябва независимо но компетентно мнение, потърсете тяхното. Тук писаха Марков и Бозо, моята скромна мислост също пописва HTML и попрочита и пробва това-онова.

Хайде успокойте топката, сипете си по едно и премислете пак на утрешния ден чак!... И оставете админа да си гледа бизнеса, щото тоя сайт неговия - нашия! - си иска редовно поливане, а водата е с пари, мамка му!

Хайде сега за вашето добро настроение и леееекичко по темата ви пускам малко музика. Ще ли се припознаем тук себе си... надявам се!

Парчето се казва: Клоуна на джунглата. YouTube - The Real Group - Clown of the Jungles
Тва готино бе
elina, просто по това време има настроение админа да се занимава с промотирането, за което говорех по-горе. Също - до колкото знам и Ташко по това време е най-активен във фотограските сайтове и интернет въобще. А защо за малко време - ами те споменавание социални мрежи като Фейсбук много приличат на нашия сайт - новото е ново за около 5 минути, после други нови неща се случват...

Ииии, ще ме прощавате, ама малко досадно стана да се бъркате непрекъснато тримата от чий профил да пишете и отговаряте по темата. Има и интелигентни начини за разпределение на единствен компютър от повечко юзъри на 4coolpics.com. Срещу бира-две мога да ви открехна! Ех, че съм корумпиран, а! хахахаха
UnStable, готино, я! Няма лабаво! Оюе искаш ли!???

Ето! Думи, думи и пак думи!!!

YouTube - Words
VoxGabrieli, Споменаваш BOZO като компетентен по компютърните въпроси, a прочете ли изобщо какво е написал?! Цитирам: "Двама с елементарни познания и подходящ софт могат да направят чудеса с посещенията." Нямам какво повече да добавя и спирам коментарите си по тази тема.
Оххх, елина, отпусни малко сутиена, че ще се удушиш.
VoxGabrieli, напълно приемам, че сайта е на Пламен, всички ние сме му на гости и трябва да се съобразяваме с гостоприемството му. 4coolpics ми е любимият фотосайт и когато и където мога го "рекламирам". И именно, защото тук ми харесват много неща, понякога взимам отношение по този или онзи "актуален въпрос".
Повече няма да коментирам горната тема, защото действително изглежда много дребнаво и тесногърдо. А аз не се имам за такъв човек и не искам да изглеждам такъв. Имах мнение, казах си го - това е. Не виждам нищо лошо или страшно да се е случило.
Така че - от мен толкоз по въпроса. Оставам с най-добри чувства към всички участници в дискусията, защото "В спора се ражда истината!"
От мен по една виртуална (засега) , за bass - две .
И приятно изкарване утре на изложбата - за съжаление (по обективни причини) няма да мога да съм сред вас!

P.S. Единствено твърдението ти по-горе за бъркането на профилите и компютрите ме засегна, ама както и да е, ще го преживея...
E, Arcadia, "тримата" няма как да включва и теб, по обективни, както ги наричаш, причини. Те си знаят кои се редактират редовно и оставят по една точица само в мнението си.

Аз пък не харесвам вулгарен език, като мнението преди теб и мисля, че е време админа да затвори темата. Моля за което!
Басът си намери нов фен - ънстебълния. Да му е драго на човек да огладнее перорално.
Воксът обяснява защо е мокра водата... Явно доста народ не знае.
Години наред все едно и също.
Е,на кои да съм Фен ... на Accept ли ?!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола