За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Това е. Апарата е на 2 месеца.Остават 10 месеца гаранция към техномаркет Европа. Ето тук ( http://www.samsungcamera.com/ ) има повече инфо, за съжаление не може да се искара адреса само на една страница. точният модел е: Samsung Digimax 301
накратко инфо за апарата:
мегапиксели: 3.2
оптичен зум: няма
дигитален зум: 3х (кофти е, аз не бих го ползвал)
макро режим: 0.19-0.21м (тествал съм го до към 50см - няма проблеми)
нормален режим: 1м - до безкрайност
компресия: JPEG (3 степени по избор)
компенсация на експозицията: +-2EV през 0.5EV
светломерене: спотово и матрично (256 сегмента)
макс скорост: 1/1000sec
iso: 64-200 мисля (някъде в интернет го четох като го купувах, самсунг нищо не казват по въпроса), автоматично - неможе да се избира ръчно.
ами... това е. Има вградена памет от 16МВ (около 20 снимки 1600х1200 fine compression). работи със Secure Digital карти. Интерфейса му към РС е USB1.1, Mass Storage drive. Като за такъв клас прави добри снимки.
Сега да кажа нещо и за консумацията му: голяма. с едни батерии (2хАА) Duracell Ultra искара около 25 снимки със светкавица.
продавам го, защото ще си взимам по-добър.
Ето снимки: http://www.alog-bg.com/borg/samsung_301.rar
архива е 16МВ, като вътре има и едно филмче на макс. качество, което позволява. единствено нощби снимки не съм приложил, ако някой го интересуват - ще кача.
цена: 170лв.
за контакт: 0886 918184, Симеон
e-mail: simo@alog-bg.com
Ако има някакви неясноти, питайте.
П.С.
влизам в интернет само през работно време (09:00 - 18:00), събота и неделя и вечер няма да отговоря на никой, за това моля за търпение, и се извинявам, за което.
накратко инфо за апарата:
мегапиксели: 3.2
оптичен зум: няма
дигитален зум: 3х (кофти е, аз не бих го ползвал)
макро режим: 0.19-0.21м (тествал съм го до към 50см - няма проблеми)
нормален режим: 1м - до безкрайност
компресия: JPEG (3 степени по избор)
компенсация на експозицията: +-2EV през 0.5EV
светломерене: спотово и матрично (256 сегмента)
макс скорост: 1/1000sec
iso: 64-200 мисля (някъде в интернет го четох като го купувах, самсунг нищо не казват по въпроса), автоматично - неможе да се избира ръчно.
ами... това е. Има вградена памет от 16МВ (около 20 снимки 1600х1200 fine compression). работи със Secure Digital карти. Интерфейса му към РС е USB1.1, Mass Storage drive. Като за такъв клас прави добри снимки.
Сега да кажа нещо и за консумацията му: голяма. с едни батерии (2хАА) Duracell Ultra искара около 25 снимки със светкавица.
продавам го, защото ще си взимам по-добър.
Ето снимки: http://www.alog-bg.com/borg/samsung_301.rar
архива е 16МВ, като вътре има и едно филмче на макс. качество, което позволява. единствено нощби снимки не съм приложил, ако някой го интересуват - ще кача.
цена: 170лв.
за контакт: 0886 918184, Симеон
e-mail: simo@alog-bg.com
Ако има някакви неясноти, питайте.
П.С.
влизам в интернет само през работно време (09:00 - 18:00), събота и неделя и вечер няма да отговоря на никой, за това моля за търпение, и се извинявам, за което.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!