За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Не пусках досега темата, защото не исках да внасям разединение в стройните форумски редици на пътешествениците
Но виждам, че има някакви спорове и нещата за Свиленград не са категорични.
Оказва се, че Трявна е пълна в момента, поне така ми казаха. Ноември бил месеца на семинари и други сродни мероприятия.
Едното ми предложение е за страноприемница Зограф. Намира се в старинната част на града. Възрожденски интериор, сателитна телевизия във всяка стая,телефон и мини-бар. Има механа с камина, кафе-сладкарница, паркинг, а наблизо и дискотека.
Цената на човек в двойна стая е 22 лева плюс закуска.
Има възможност за отстъпки, но за целта трябва да знам колко голяма ще бъде групата. И за колко нощувки съответно.
Другия вариант е хотел Сезони - модерен нов хотел, близо до боровата гора. 25 лева на човек в двойна стая. За отстъпки за сега нищо не мога да ви кажа, по-скоро не. Но ще се провери.
Това е положението. Думайте.

Но виждам, че има някакви спорове и нещата за Свиленград не са категорични.
Оказва се, че Трявна е пълна в момента, поне така ми казаха. Ноември бил месеца на семинари и други сродни мероприятия.
Едното ми предложение е за страноприемница Зограф. Намира се в старинната част на града. Възрожденски интериор, сателитна телевизия във всяка стая,телефон и мини-бар. Има механа с камина, кафе-сладкарница, паркинг, а наблизо и дискотека.
Цената на човек в двойна стая е 22 лева плюс закуска.
Има възможност за отстъпки, но за целта трябва да знам колко голяма ще бъде групата. И за колко нощувки съответно.
Другия вариант е хотел Сезони - модерен нов хотел, близо до боровата гора. 25 лева на човек в двойна стая. За отстъпки за сега нищо не мога да ви кажа, по-скоро не. Но ще се провери.
Това е положението. Думайте.
Редактирано от администратор , 09.11.2005 13:31:26
а дати ?
Ами аз предположих, че става въпрос за датите, които е отбелязал Светлия - 19-20 ноември.
Също така ако някой иска от петък да пристигне - да пише и това.

Също така ако някой иска от петък да пристигне - да пише и това.
аз съм за
идвам!

идвам!
Ако правите резерваций,
пишете ни в списъка
TOW
ROBITO
пишете ни в списъка
TOW
ROBITO

При така направените две чудесни предложения не ми остава друго освен да пусна анкета
Срок за гласуване - до 08.11.05
За което място има повече гласове - отиваме този месец а другото го запазваме за сладващата среща!
ГЛАСУВАЙТЕ!
Анкетата е на първа страница, долу в дясно

Срок за гласуване - до 08.11.05
За което място има повече гласове - отиваме този месец а другото го запазваме за сладващата среща!
ГЛАСУВАЙТЕ!
Анкетата е на първа страница, долу в дясно

Редактирано от администратор , 04.11.2005 07:24:28
Гласуването по-бързо от очакваното показва вота на срещащите се през ноември
Нека ЗАПИСВАНEТО ЗА ТРЯВНА ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА!
Спирам анкетата.

Нека ЗАПИСВАНEТО ЗА ТРЯВНА ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА!
Спирам анкетата.
az iskam luksozen hotel s dosta zvezdi

Моля ви, побързайте със записването, защото няма места в Трявна !!!!! Ако се бавим, рискуваме да си останем в София
И ще стане приказката - от два стола на земята

И ще стане приказката - от два стола на земята

svetal-2

3-ма
AMI ot Varna maj niama fenove за Трявна. А аз от сега не мога да кажа дали ще мога. А и доста хора сигурно са паз ЗАЩОТО ОБЯВЕНИТЕ цени са доста ВИСОЧКИ ....
Tow и Robito са от Врана
По отношение на цените - нямам нищо против ако можеш да уредиш на по-ниски, да го направиш ти. Но имам само една молба - ДА ИМА ВОДА !
Защото трети път без вода ще ми бъде трудно да понеса, а практиката показва, че за по 10 лева на нощ - обикновено вода няма.

По отношение на цените - нямам нищо против ако можеш да уредиш на по-ниски, да го направиш ти. Но имам само една молба - ДА ИМА ВОДА !

Защото трети път без вода ще ми бъде трудно да понеса, а практиката показва, че за по 10 лева на нощ - обикновено вода няма.
Пишете ме и мен за Трявна.
От Варна има фенове и сме в списъка
цените са нормални според нас:
Списък за Трявна:
MamaNaDvama
aspida
tow
Robito
i_ran
svetal - 2
si111 - 3
nasko_

цените са нормални според нас:
Списък за Трявна:
MamaNaDvama
aspida
tow
Robito
i_ran
svetal - 2
si111 - 3
nasko_
Редактирано от автора , 05.11.2005 19:56:30
и аз

с малка питанка, в смисъл че ми е рано да прогнозирам,
90% пиша се,
- двама .
ИВУ е обещал да донесе музики за танци, но още не го виждам в списъка
като застраховка ще забъркам десетина часа
а ако не мога да доида ще ви ги предоставя .
твърдо ДА за мека Трявна !
90% пиша се,
- двама .
ИВУ е обещал да донесе музики за танци, но още не го виждам в списъка

като застраховка ще забъркам десетина часа
а ако не мога да доида ще ви ги предоставя .
твърдо ДА за мека Трявна !
Редактирано от автора , 31.12.2004 10:53:26
Аз този път съм СЕМЕЙНО с жена и дете

Двама, ако не ми мине котка път

Plam - 2ма
Imam blizki v trqvna i veroqtno shte ostana vecherta v tqh,nali moje po kasnichko da kaga sas sigurnost dali da me pishete v noshtuvkite?
мен 'що не сте ме записали

Каква е процедурата за записжане? Ние сме двама :)
Аз да се пиша и тук,да не стане грешка
tow и Robito
Две места с хубав изглед

tow и Robito
Две места с хубав изглед

За да коментирате, моля, влезте в профила си!