За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Опитах се да оставя отзив в guestbook-a, но нещо не се справих и затова го пускам и тук:
Хареса ми! :)))
И сайта, и снимките и ... разказите,
но най-вече духът и цялостното излъчване на всичко, духът на твореца, на човека, на личността
Поздрави и усмивки!
Хареса ми! :)))
И сайта, и снимките и ... разказите,
но най-вече духът и цялостното излъчване на всичко, духът на твореца, на човека, на личността
Поздрави и усмивки!
данке данке
то сайта скро надявам се да е ноФФФФФФФФФФФФ
то сайта скро надявам се да е ноФФФФФФФФФФФФ
jumbo: Забравих още нещо, дано по-често нямаш нет и заради нея и заради разказите ...

Редактирано от автора , 05.11.2005 11:38:31
jumbo: С риск да се повторя, сигурен ли си, че не си объркал професията (призванието) си? :;)
Ако сам не си беше признал, щях аз да ти кажа, че "Пътят" е мноооого недовършен, напр. нищо не си писал за гостоприемните стопани по него... ще ги срещнеш, ако до сега не си, но и ти трябва да влизаш тихо и на пръсти при тях... ::) и така по пътя ....
Пожелавам на симпатичното слонче с лилави уши час по-скоро да отвори шампанското, което държи в хобота си, да
докосне нейните устни, а погледите им да се срещнат и видят в тях изгрева на новото слънце.
Ако сам не си беше признал, щях аз да ти кажа, че "Пътят" е мноооого недовършен, напр. нищо не си писал за гостоприемните стопани по него... ще ги срещнеш, ако до сега не си, но и ти трябва да влизаш тихо и на пръсти при тях... ::) и така по пътя ....
Пожелавам на симпатичното слонче с лилави уши час по-скоро да отвори шампанското, което държи в хобота си, да
докосне нейните устни, а погледите им да се срещнат и видят в тях изгрева на новото слънце.

Редакцията трябваше да е след коментара, ама нещо обърках

За да коментирате, моля, влезте в профила си!