За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Някой има ли един от тези :
PowerShot SX10 IS
или
PowerShot SX1 IS
Какво мислите за тях?-аз не намирам почти никаква разлика
Но това което най много ме вълнува е издържливоста на батериите?Колко дълго?
PowerShot SX10 IS
или
PowerShot SX1 IS
Какво мислите за тях?-аз не намирам почти никаква разлика
Но това което най много ме вълнува е издържливоста на батериите?Колко дълго?
Зависи...от температура, начин на снимане, тип на батерии...няма стандарт, който да ти спомене точно колко ще издържи батерията - ако снимаш със светкавица и постоянно преглеждаш снимките в апарата батерията ще изкара по-малко, отколкото ако снимаш на открито без светкавица и не човъркаш постоянно апарата... И двата апарата работят с АА батерии, правиш 2 комплекта от презареждаеми батерии, взимаш едно читаво зарядно и снимай смело
Точно такъв нямам, но имам S5 IS, а преди него и S3 IS. И за двата мога да кажа, че са отлични апарати за ентусиазирани любители. Дават добра възможност за работа с ръчните настройки, добър оптически зуум (х12) и добри цветове. Препоръчвам ги на всеки, който е решил да се занимава по-сериозно с любителска фотография. Що се отнася до батериите BOZO е прав, че зависи от много неща. Но например при снимане основно навън (без светкавица) и ако батериите са ти добри (2500 - 2700 mAh) ти гарантирам минимум 500-700 кадъра с един комплект.
Подчертавам, че всичко това се отнася за S3 и S5, но не вярвам при SX 10 Canon да са направили отстъпление от нещо, което е вече добре направено. Ако не греша, увеличен е оптичния зуум до x20, но не съм много сигурен. Говоря по спомен, а не ми се проверява в нета.
Подчертавам, че всичко това се отнася за S3 и S5, но не вярвам при SX 10 Canon да са направили отстъпление от нещо, което е вече добре направено. Ако не греша, увеличен е оптичния зуум до x20, но не съм много сигурен. Говоря по спомен, а не ми се проверява в нета.
аз имам такъв, доволна съм, наистина цветовете са чудесни, батериите ми са SANYO ENELOOP и държат по 3-4 дни, аз бях доста подозрително настроена към тях специално в началото, но вече съм доволна
благодаря за мненията-ще си вземам и аз такова чудо
За да коментирате, моля, влезте в профила си!