Популярни снимки за

Всички снимки

Последни уточнения за пленера-купон в Тетевен,Рибарица-20,21 март

За идващите в събота мястото на срещата е ресторант Ловджийска среща 9.30 сутринта.На най-хубавите мекици с домашно сирене на Балканския полуостров.
За останалите-аз съм там с някой от колегите още в сряда.Който идва да се обади на мобилния ми:
0887377771 - Митко Разбрахме се с останалите да го ударим на доверие,капаро не събирам,но съм го платил за двете хотелчета.Ако останат стаи ще пия една студена планинска вода,колко му е!Места има и да реши някой в последния момент,няма да го върнем!Агнето изживява последните си мигове,Тетевенската ракия и дунавско вино отлежават.Китарата,ф­оерверките и още много други изненади чакат прекрасните фотографи от нашия най-велик сайт! Вечерта в петък ще е в ресторант Ловджийска среща.Това е на спирка автобусна Басарим -разклона за махала Гориньово.Моята вила е първата до моста и реката вдясно.Вечерта в събота ще е в ресторанта на Митака в местноста Костина.Желателно е маскировка и дегазировка!Вече имаме арабски принц,венецианска принцеса,шотлански боец.....
До скоро в китния Теевенски балкан!

Редактирано от администратор , 22.03.2009 16:11:53

Телефона ми в Рибарица- 069022701
Пожелавам хубаво време и страхотен купон!И да разказвате после!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола