За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Има ли някаква основателна причина поради която мои снимки не попадат сред избраните от редактора?Нещо ми блъска на лично отношение.Предварително благодаря

Zina- едва ли ще получиш смислен отговор

Извинявам се предварително, виждам че въпроса е към админа, въпреки че би трябвало да е към редактора и предвид задаването му под формата на тема във форум си позволявам да предположа.
Според мен причината е в снимките.
След като ги разгледах направо съм сигурна.
Успех!
Според мен причината е в снимките.
След като ги разгледах направо съм сигурна.
Успех!
И аз се извинявам предварително ;) Козмо дали е от снимките? Това
е избрано от редактора

SENNA, 21.03.2005 в зората на сайта, в пъти по-малко потребители - съответно снимки. От тогава много вода изтече, нивото на кадрите в сайта неизбежно се е покачило. Мислете де..
Хайде конкретно на въпроса, покажи ми една снимка на Zina, която би сложил в избрани (ако ти си редактор).
Хайде конкретно на въпроса, покажи ми една снимка на Zina, която би сложил в избрани (ако ти си редактор).
Козмо - аз ако съм редактор в тоя сайт хора няма да има
и мене си ще изгоня

Разбирам, не би сложил нито една. Явно сме на едно мнение.
Kozmo, малко грубо ми звучи написаното горе (при все, че много те уважавам). А това кефи ли те? Аз не си падам по дежурните снимчици на цветенца, но това с радост бих го гледала копирано на 30х40 поне http://4coolpics.com/author_photo/6085/279747.html
ПП. Допускам, че на на всеки се нравят текстурите и затова показах нещо по-изчистено.
ПП. Допускам, че на на всеки се нравят текстурите и затова показах нещо по-изчистено.
kozmo - ще ти отговоря както се поставя на мястото на редактора, а ти си прави изводи и заключения! Бих сложил в избрани повече нейни от колкото твои ;) райш?
Редактирано от автора , 17.03.2009 22:44:53
Въй....
mama, 30x40 но на какво? Защото от копиране до копиране...нали
mama, 30x40 но на какво? Защото от копиране до копиране...нали

Ще пренебрегна факта, че си противоречиш и само ще помоля да покажеш поне една, моля.
kozmo- за това написах "Райш?" знаех, че няма да рабереш какво искам да кажа

Бозо, нямам време да се опитвам да схвана написаното от теб... сигурно не си имал щастието да копираш такъв формат и да ти достави удоволствие резултата (бъди сигурен, че хубавия кадър изглежда още по-хубав... както и омазания още по-омазан)
Ивинявайте, но наистина положението от комично отива към трагично. Наистина ли сериозно говорите? Какъв е този хленч за снимки избрани от редактора?
Първо, ако някой се чувства непризнат и занимава цялата аудитория със себе си ще трябва да се примири с "грубото" й както се изрази mama отношение.
Защото, mama, на мен взе леко да ми писва от тази драма - ред сълзи, ред сополи за пропуснати ползи от червените точки, пчелички, калинки и тям подобни. Не харесвам хора които си просят признание.
Първо, ако някой се чувства непризнат и занимава цялата аудитория със себе си ще трябва да се примири с "грубото" й както се изрази mama отношение.
Защото, mama, на мен взе леко да ми писва от тази драма - ред сълзи, ред сополи за пропуснати ползи от червените точки, пчелички, калинки и тям подобни. Не харесвам хора които си просят признание.
Веселке ще ти отговоря аз само с една снимка нали толкова искаш

ако не си сигурна ще ти пратя линк където са е оценили хора които доста разбират

ако не си сигурна ще ти пратя линк където са е оценили хора които доста разбират
След като снимката, някъде е била добре оценена от хора които доста разбират можем да си легнем спокойни и сигурни, че Zina няма да си пререже вените поради факта, че няма снимка избрана от редактора.
Нали така Светалчо?
Нали така Светалчо?
Козмо, дали в зората на сайта или сега с двете си ръце мога да се подпиша, че разлика няма.И много си права въпроса ми беше към Админа.

Веселке всеки има право да си защити снимките,и да попита за съжаление отговорите доидоха от хора към които не беше отправен въпроса
Редактирано от автора , 17.03.2009 23:21:30
Бих попитала от кой да ги защити, но понеже дискусията става повече от абсурдна, няма да питам.
Веселке защо тъкмо се включих?
А на полузададеният ти въпрос ще отговоя след като има класация по брой снимки избрани от редактора е нормално е да попиташ защо твоите не са там
А на полузададеният ти въпрос ще отговоя след като има класация по брой снимки избрани от редактора е нормално е да попиташ защо твоите не са там

Козмо, аз питам Админа. Не питам теб. И, ако ти не беше се направила на голям капацитет относно снимките ми едва ли щеше да е толкова Абсурдно.
Светал, само защото има конкурс за красота дали е основателна причина да попитам защо не съм там?
Zina, влизам в сайта и се набивам на тъп въпрос в изтъркана тема, какво очакваш да сторя?
Zina, влизам в сайта и се набивам на тъп въпрос в изтъркана тема, какво очакваш да сторя?
Zina, пиши ме и мен капацитет!

За да коментирате, моля, влезте в профила си!