Популярни снимки за

Всички снимки
Като за начало не се обаждай за неща които не разбираш.Зададох въпрос, не получих отговор,което е показателно за мен. Моля, свалете темата да не дразни бдителните потребители като Козмо.
да си прережиш вените???
Вокси, и ти ли не би избрал моя снимка?
Ах, тия кукли и парцалки.
Ах, тия момиченца.
И момченцата най-вече, дето яко драпат парцаливите гащички на куклите!

И това "високо изкуство", дето ви празноглави до степен да летите и от облаците на Светал нагоре!

- това според вас е бира май!!!
Иво защо ли в този сайт не може да се проведе една нормална дискусия?Защо всеки търси под вола теле?
SENNA, мина ми през акъла, честно казано.
не го вярвам .... не, не,недей ,моля те
Светлий друже, под вола теле е първоначалния постинг.
Също както и няколко подобни жалеещи теми от последните седмици.
То не бе ощетеност, не бе смърч и хленч.

Нито хората тук са по-различни, нито редакторския поглед към фотографиите им. По-различно е само отношението помежду юзърите, което пълни с тпъл въздух гащите на госпожите! (Това по Барон Мюнхаузен, да не си помислиш нещо! ;) )
Иво разочарова ме.Бъди здрав

Редактирано от автора , 18.03.2009 00:07:21

mama,
Няма как да схванеш, понеже изглежда "често" копираш широк формат...
Има една тъЪъничка разлика между коматекса (той е с различни дебелини, да знаеш) и премиум гланц фотохартията (тя пък всъщност е на ролка, да знеш). От друга страна се наблюдава известна разлика между самите типове хартии. Съвсем друг е въпроса дали е ink-jet печата или е солвентен (еко-солвента е малко по-добре, доколкото не мирише толкова гадно) а може би UV, защо пък не дигитален.. основната рзлика е в закрепването на мастилата върху отпечатъка, трайността на цветовете и качеството на изображението...

Та идеята ми беше, че не само размера е от значение (това не е като онова), а и върху какво и с какво се принтира, така че е не е нужно да се форсираш толкова

Но да, не се чуствам особено щастлив като копирам 30х40 някак си като принтера е почти 2 метра...
---------------------------------------------
Боже, колко мъка има по този свят боже...

Редактирано от автора , 18.03.2009 01:45:26

Браво, Бозо!
(иначе така и не схванах какво искаше да кажеш по темата или по навик си пишеш под всяка породила се дискусия... ще се радвам да виждам повече твои кадри, отколкото реплики. Поздрави и аз съм дотук)
mama,
Съжалявам, че не можа да схванеш...няма как да помогна... Успехи !
Ми той въпросът е към админа! Чудно защо някой друг отговаря вместо него или вместо редактора

Редактирано от автора , 18.03.2009 12:55:54

По първоначалната тема!!!
Извинете... ние тука забавляваме ли се с фотографията или се състезаваме, за да удовлетворим желанието на Егото си, да получим червено квадратче???
И тук като в "онзи" сайт на когото няма да правя реклама, защото не искам... има снимки и снимки! Има автори и автори...!!!
Да кажем ... за истината, че имам супер монитор и супер видео карта, защото работя с AutoCad и те са ми нужни! Образа на снимките ми е кристален/да уточня/
Извинете, хора, но когато публикувате част от снимките си и имате претенции да са на супер ниво... на какво ги гледате? В кварталния 'нет клуб ли? И как сте със зрението?
Когато се лъжете един друг... "ой... прекрасни снимки... харесвам..." и т.н.... лицемерни глупости!!!... Събираме групичка от почитатели, които ще гласуват за глупостите ви утре...! Благодаря, ама no pasaran!:)
Това е от мен!
Леко съм ядосана на Зина за повдигнатата тема, защото лично тя има страхотни снимки, но не си струва унижението дори да питаш! Само си припомни къде живеееш, Зина и сама ще си отговориш!
И си действай в твой стил! Снимките ти са невероятни, макар и без червеното квадратче!
Краска, благодаря ти. Скоро свалих снимките си бях го правила и преди, едва ли толкова ми пука за червения, синя или пенбения квадрат в този сайт. Въпроса е по скоро принципен. Що се отнася до темата админа спокойно може да я свали. Той така и не си направи труда да отговори. Всъщност може и да не я сваля все пак му трябват посещения.
Zina, скоро беше като ме попита защо съм си изтрила снимките!
То беше, защото като видях едни "шедьоври" и се почувствах адски недостойна да публикувам тук!
Молих Админа два-три пъти да ми изтрие профила, но уви... паднах му се от глухата страна!
Човек вземе и се ожени ... пък като не му хареса се развежда, ноооо... с този сайт няма развод! Брак и обреченост до гроб!
Та сега ще ме търпят... така им се пада...
Най-много да получа бан... ама защо?
Въпроса ти наистина е принципен..., колкото до отговора...? ... Админ, може би е божество, което не общува с простосмъртните...??? Ти, написа ли молба в три екземляра...?
Или може би трябва да се изкачиш на Олимп и там да я връчиш на придворните ... пажове/да не кажа нещо друго!/...
Добре де, Зина, имаш прекрасни снимки - защо се унижаваш да пускаш тази тема???
Кое точно му е унизителното? Попитах само.Просто си мислех, че след една моя предишна тема редактора спря да ги слага в избрано.И просто попитах. Друг е въпроса, че отговор няма.Ама така като се замисля не ми и дреме вече. Както казах вече някъде по -горе в темата въпроса е принципен,а не дали ще получа червен квадрат и званието ПРО.Аз не съм ПРО, нито някога ще бъда. Снимам за удоволствие това е всичко.По унизително е на какво започва да заприличва този сайт. Моята тема и унижението ,ако изобщо има такова ще се забравят. Днес ме има утре ме няма тук.Ама сайта....
Снимките в "Избрано" ги слага дежурния редактор. Той е зает човек и последното нещо което има време да гледа е коя снимка на кой автор е. Инструкциите към него са да избира каквото си хареса и по възможност да не пропуска неща, като актуален репортаж, снимка от екзотично място, оригинално авторско виждане, перфектно изпълнение и т.н. Както знаете "Избрани снимки" не е в раздел "РЕЙТИНГ" . Да, червено квадратче се дава ако си в ТОП100 на авторите в `Избрано` но това никак не е лесно за постигане, изисква се постоянство, творчески хъс а не хленч, приятелски кръг и празнодумие.

Извадка от правилата на сайта специално за zina и KrASka:
"Потребителят се съгласява с правилата за ползване на сайта 4coolpics.com с избиране на "Съгласен съм с правилата на сайта!" и се счита, че е запознат с правилата, приема ги и се задължана да ги спазва.

Профилът на регистриран на сайта потребител не може да бъде изтриван.

Фотографиите качени в конкурсите няма да могат да бъдат изтривани от техните автори след приключване на съответния конкурс и остават в историята на сайта.

Фотографиите от фото галерия "Клуб CoolPics" няма да могат да бъдат изтривани от техните автори и остават в историята на сайта.

Забранено е публикуването....., материали, съдържащи невярна информация или клевета и др., както и материали уронващи престижа на сайта и неговите организатори.

При груби нарушения на правилата на сайта организаторите си запазват правото да отнемат частично или напълно рейтинга на провинилия се автор.

Рейтинг на авторите:
Участвал в 1 изложба
Участвал в 2 изложби
Участвал в 3 изложби
Участвал в 4 изложби
Участвал в 6 изложби
Участвал в 7 изложби
PRO - Участвал в 8 и повече изложби; Самостоятелна изложба; Жури на конкурс; I-во, II-ро или III-то място в конкурс; Наградена снимка на Фотоваканция 2007, 2008; ТОП100 на авторите в `Избрано`; ТОП10 на авторите по гласове."

http://4coolpics.com/rules_BG.php

Редактирано от администратор , 19.03.2009 23:54:30

Админ, благодаря,че си направи труда да ми копираш правилата на сайта, който посещавам от 4 години.Знам ги наизуст.за мен темата е приключена.Благодаря ти за "изчерпателния" отговор.
Az ne gi znaeh,blagodarq admin
Мисля си Админе, че добре знаеш /защото си Админа на сайта/, че не принадлежа към никакви групички и приятелски кръгове! Изразих личното си мнение и го поддържам! Приела съм правилата на сайта и бъди сигурен, че не само добре съм ги прочела/нали гледкам с 4 очи... , но и добре съм ги разбрала...
Все пак имам предложение... Ако някой пожелае да се отпише от този сайт, нека да има възможността и свободата да го направи!
Все пак всеки човек се е родил свободен... казах вече, защо трябва да се повтарям... тука е като брак без право на развод...!!!
Преосмислете правилата на сайта!...
Който желае да напусне, нека да бъде свободен да го направи...!!!
Така мисля аз...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола