Популярни снимки за

Всички снимки
Здравейте,искам да с купя фотоапарат канон точно в момента съм съвсем начинаещ във фотографирането но ще започна да се уча и искам да си взема някой добър но нз точно какъв най главно ще го използвам за екстремно снимане и ще ми трябва възможност за сменяема оптика но все пак самото тяло да не е повече от 2000 лева
Надявам се някой да помогне
Ако си се спрял точно на canon, попитай borovinkata или balevski на лични съобщения
а защо на лични??? ако те споделят п проблема и други могат да имат полезна инфо?
Аз също се чуда какъв канон да си взема... моля ви дайте съвет... че нямам и време понеже го поръчвам от щатите и който ще ми го носи скоро се връща

благодаря предварително
Вземи си черен...
черен... не за друго.. повече вдъхва респект...
А сега сериозно... до 2000 според мен един EOS 500D + 18-55 ще дойде идеално.А за останалите пари ще си вземеш чантичка и някой и друг филтър, стативче.

Редактирано от автора , 26.06.2009 23:47:37

Не за респект - сребърната боя след време се протрива...
А че какво като се изтрие... ще си го напръска със ония спрейове за коли. (незнам дали са само за това)
Разбира се, как не се досетих...
А може да опита и с бронз за печки...
Пък може и като се поожули да превърне дефекта в ефект и да каже,че е уникален и единствен по рода си...
а какво за 450D... малко ме объркахте, аз не съм онзи който иска да даде 2000 за фото...
Бозо... голям си веселяк...
Чакай сега... ти не си казал до колко пари. Кажи сумата за всичко... тялото и обективчето и ще ти препоръчам. 450Д е гот,но ако ми кажеш до колко пари мога да ти препоръчам и нещо по-гот. ;)

Редактирано от автора , 27.06.2009 20:02:24

ми до 800 долара е добро....
визя ли линка
ако можеш и в е-бей да ми го покажеш... че от там ще се пазари...
Искаш да е нов така ли?
П.П. Линка ти не работи...

Редактирано от автора , 27.06.2009 20:14:35

И като го копирам пак не става. Мисълта ми беше друга. Ако държиш да е нов- то за тези пари 450 Д е най-добрия избор.Но ако си склонен и поне на тяло 2 ръка можеш да си вземеш нещо от по-висок клас.
не ми трябва втора ръка
знам че са с прецакани матрици...
ок значи пращам тоя... за 725 с два обектива две карти по 8 гига триножници калъфи кабели и т.н.... не е лошо
пусни на сърча това
Canon EOS Digital REBEL XSi 450D Camera +4 LENS 8GB NEW

и ще ти излезе първия възможен...
За лошо, не е лошо. Това за матриците незнам кой ти го каза, но леко се е опитал да те изпъразля или просто се е избъзикал с тебе.
ок... взимам 450Д... освен ако не измислите нещо друго до утре... тогава ще си пусна поръчката

мерси предварително
Е хубаво де какво им се захабява като направят 75000 снимки примерно
Избора си е твой. Обективчетата в комплекта не са Канон ама биват. Взимай го и ще чакаме снимки.
П.П. За какво изхабяване говориш?! Стига апарата да не е хвърлян,влачен от бурята или някой не е ръчкал в него с отверка...всичко му е ок. Или друго яче казано... стига да няма дефекти по апарата, всичко е наред.

Редактирано от автора , 27.06.2009 21:04:51

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола