Популярни снимки за

Всички снимки
ох... какви са обективите... че не му разбирам още...
Ами 2 варио Tamron а... единия е 75-300 f/4.0-5.6 и втория е 28-80 f/3.5-5.6 .... Не са лоши пък и да не ти харесат... ще ги продадеш и готово. Има пазар на фото техника в Бг така,че не е проблем и да не ти допаднат с течение на времето...
Вземи си D 50 (в случай, че имаш финансовата възможност) черен и с обектив за целите ти ( не съм виждал или чувал да има друг цвят де) кита никак не е лош .... има само една малка тънкост, доларите са други

http://www.amazon.com/Canon-Digital-18-200mm-Standard-Accessory/dp/B001KPNIRG/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=photo&qid=1246144700&sr=1-8]D50 Kit

ps: да, наистина е друг клас (както биха ме апострофирали) но е въпрос на цел и възможности ... а и на мечти ... съвсем реални Има и нещо друго, човек е добре да се научи да изцежда по-нисък клас фотоапарат за да може в последствие да оцени високия клас ... лично мение! И аз очаквам да видя снимките ти от 450Д (ако се спреш на него)... ще ми е любопитно :)

ps2: Само да не се засегнат Никонаджии или Пентаксци! - не съм снимал с по-детайлен фотоапарат от Canon, колкото и нисък клас да е бил! Не, че в момента снимам с Canon
Всяка марка си има своите достоинства, но и своите недостатъци. В крайна сметка нещата опират до пари, практичност, функционалност и естествено на удоволствие.

Поздрави за избора, какъвто и да е той :)

Редактирано от автора , 28.06.2009 23:49:06

Смърф благодаря ти за изчерпателния отговор... за съжаление тоя 50 Д не мога да си го позволя... но пък се замислих за 40 Д...
пубка,
Вземи си най-евтиния вариант, без значение от марката и обктивите... щом питаш друг какво да си вземеш - каквото и да вземеш е все тая...след време ще откриеш истинските си потребности и ще се наложи да сменяваш. Успех !
Бозо... ника ми се чете рибка, написано с латински букви ...

вече така се обърках с апаратите, че направо се чудя кво да взема. накрая ще хвърля монетка

благодаря на всички за мненията и препоръките
пубка,
Ходи в магазин за фототехника. Опипай набелязаните модели. Виж ги как снимат, устройват ли те като ергономия. После поръчай от САЩ каквото ти пасне най-добре. Винаги можеш да го продадеш и да вземеш следващата камера. Незаменими неща няма. Съвет - на канон закачай канонски обективи, на никон - никонски, въпреки че има и практични изключения на това правило...

Редактирано от автора , 29.06.2009 01:44:39

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола