Популярни снимки за

Всички снимки

Я се вижте, отново

Публиката:
- Ля-ля-ля, ние гласуваме, пишем коментари и участваме във фотографския живот. Ние сме фотографи!
Авторът (нищо лично):
Ля-ля-ля, аз пускам снмки и получавам признание от другите фотографи. Аз участвам във фотографския живот, представяте ли си !?!

Това е прекрасно, но къде е фотографията ?!
http://4coolpics.com/photo/MarianaPencheva/285011.html
borovinka, сайта бил за забавление! Ще ти е трудно да обясниш на широката аудитория кое е фотография и кое споделяне на личния албум! И аз мисля като теб, но "глас народен - глас божи"!.....останалото ще премълча....
...тук прохождат талантите....
Публика или няма никакви критерии за качествена фотография или лицемерничи яко!
Лошото е, че по този начин се прави лоша услуга на автора.
Има хора, които не са мръднали въобще от началното си ниво поради тази причина.
Вижте това не е нито първата, нито последната "снимка", която получава такава висока оценка. Има толкова други нередни неща в този сайт, така че това не би трябвало да ви притеснява толкова. В крайна сметка всеки, който се регистрира има различно виждане за фотографията. Аз не претендирам, че моето виждане е правилното, но работя в тази насока, а това, че хората оценяват снимки, като тази не е проблем на автора, а на хората които са преценили, че сред всички качени снимки, точно тази заслужава такъв интерес и признание. Вие и всички останали фотографи, които знаят своето място в стълбичката на творците, не би трябвало да се трогвате от такива неща.Хич да не ви пука!
В сайта има много хора,които показват интересни,стойностни и качествени снимки,отдавна научили се как става това-влизайте в профилите им,коментирайте,учете се и се наслаждавайте.Има и такива показващи снимки за семейния албум,които тепърва ще се научат може би,ако пък ли не-здраве да е!Какъв ви е проблема,не мога да разбера и с какво толкова ви дразнят,че отваряте тема за дискусия,дъвкана и предъвквана много пъти!Вместо това бъдете по толерантни към околните-може би ще се почувствате по-добре.Ако някой смята,че му е под достойнството да споделя сайта с автори от типа "ля-ля-ля",и отдавна е проходил-да си направи или намери друг!
Много добри автори в сайта,в началото си също са качвали кофти снимки,и,то даже не за семейния,а направо за боклука,но,ако някой им е изтипосал снимката и им е казал"ха-ха-ха,я се виж,бе,смешник,къде ти е фотографията?........
Павлина, тук изобщо не става дума за харесване.Става дума за ти на мен аз на теб.
Не става дума за авторите на тези снимки, а за тези които ги баламосват, само и само да им минат през профилите, и да им фраснат по едно +++
Или !!!:)
Понеже така и така вече съм към "черните овце" с моите приказки и не си падам по "общото говорене"... та аз точно ЛИЧНО се интересувам защо тия потребители сипят възклицания главно за подобни кадри:
- mishel58 PRO : 24.03.2009 15:43
Разкошен е, поздравления!
- Laura PRO : 24.03.2009 18:13
dobre se e poluchilo
- piliev PRO : 25.03.2009 07:44
Харесвам!
- hateras PRO : 25.03.2009 09:00
dobro
- doctoraaa PRO : 25.03.2009 10:48
Супер е!

(Сигурно насърчават автора ... ама пък мен защо не са ме насърчавали скоро ... и аз съм човек)

Редактирано от автора , 26.03.2009 14:18:19

Zina, тука малко се засегнах. Коментари от типа "!!!" и аз оставям понякога.Това не е защото нямам каво друго да напиша, а защото отбелязвам 3 те действия-влязох,видях,хареса ми. Не омаловажавам снимка с такъв коментар и не мисля, че някой се сърди.А ако е така, вече или няма да пиша или ще пиша дълги всеобхватни коментари.

Редактирано от автора , 26.03.2009 14:22:33

Оххх, не става дума за самото +++ или !!!
А,защо мислите,че фраскат по едно +++ или !!! само и само да им минават през профилите?Може пък,наистина да харесват снимката?
Масово самозалъгване + система за събиране на гласчета... в пустиня.

1.Ще я кача в 00.01мин
2.Ще заформя чат под снимката си като благодаря на всеки поотделно
3.Ще обиколя профилите на всички познати да им сложа по едно +++
4.Може да зарибя и нови фенове
5.Линкчета към снимката в Скайпа: - "Виж кво снимах"
6.Естествено всичките ми познати са сложени в "Любими снимки"

Единия лъже другия и обратно , после си вярват взаимно

Редактирано от автора , 26.03.2009 14:56:43

Ами обясни ми?
ARGO: Ама пак стигаме до завтния въпрос....какво ви пука?Или по точно защо?Хора които са се доказали получават своята оценка и тя си остава такава независимо от другите автори и снимки.Една снимка,която е качествена, с добра композиция и изпилнение и прочее, то тя не би трябвало да се сравнява с някоя друга.Няма значение кой,колко има.Важното е че както ти така и други автори сте се доказали във фотографията.Другите не би трябвало да ви засегат така и да се чувствате пренебрегнати или незабелязани.Не искам да обиждам никого, но всеки който познава себе си и знае качествата си , не би трябвало да се сравнява или да омаловажава други автори независимо от компетентността им.

Редактирано от автора , 26.03.2009 14:31:35

Павлина,защото за мен това не екоментар. Как пък толко една дума не им ражда главата.Кво значи харесва ми, влязах, видях.
Влади,напълно си прав.
Арго го обясни!
To4no i qsno....

Редактирано от автора , 26.03.2009 14:31:23

Ми пускането в Facebook и още куп неща.
Ами добре, щом е проблем, няма да коментирам под твои снимки и нека всеки за когото такива коментари са под нивото му да пише тук за да знам под чии снимки да пиша и под чии не за да не и по този начин да смъквам нивото на снимките ви.
Що се впрягате за глупости?
Mr_G: Ми и аз това попитах ама хората лесно се засягат.

Тая топла вода колко трудно се открива
Mr_G защо ли? може би защото ни пука за сайта и искаме да гледаме хубави снимки на 1 страница,а не такива достигнали дотам с приятелско гласуване и други хитри начини
svetal: всички го разбираме това,но също така всички разбираме,че няма да стане с един форум в който да оплюем тези които са гласували,те да се засрамят и да започнат да гласуват за качествената и стойностната фотография.Както казах,всеки има свое виждане и може да не са гласували "по приятелски" или за да върнат жеста, а просто, защото през своите очи виждат дадения фотос като стойностен.За това казвам... relax... битката срещу тези неща е като битките на Дон Кихот...правилни и добри, но безнадеждни.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола