Популярни снимки за

Всички снимки

Я се вижте, отново

20 - 30 - 40 - 50 гласа за снимка без грам фокус...

и отдолу : великолепна, жестока и тн.

баба ми прави разлика
Svetal: това е проблем на администрация а не на шуробаджанащина и кой е по-по-най. Сайта не е затворен само за Пулицъри. А какво гледаме на първа определя админа - не снимка по снимка а алгоритъма за появяване там.
А кой какво качва и кой на кого какво гласува е съвсем отделна тема.
На гласове и коментари се впрягаш или ако не си занеш цената или ... ако не си знаеш цената от друга страна :)
Ама аз пак казвам..не е въпрос на различаване а на вкус.Давам ти пример...за 50 % от Земята Стивън Кинг е ненормален психопат,без капка талант, притежаваш единствено извратена фантазия и брутално подсъзнание.За останалата половина от света той е велик и неповторим.Тук не говорим за разлика м-у него и Ричард Темплар например а говорим за вкус и различно виждане.
С риск да се повторя, ще кажа че за мен е важно да се проверяват снимките на челните 5 места в конкурсите, оттам нататък няма никакво значение колко гласа има една снимка и колко авери даден съфорумец. Не си слагайте излишно напрежение.
Предлагам да се спре гласуването то наи ве4е опоро4ава саита! Гласуваме си групи4ките и се правим на велики автори фотографи а не сме.
и малко са истинските автори тук
Това 4е много хора имат скьпи фотоапарати в никакав слу4аи не ги прави фотографи както си мислят
Има толкова ПРОФИТА дето имат смешни снимки,4е не знам дали и те знаят от каде са им квадрат4етата
Преди време попитах под една такава снимка без грам фокус да ми обяснят гласувалите 20-30 човека какво точно харесват, че аз неразбирам! Лелееее като скочи тълпата...в това била красотата ми казаха, изтънчено и красиво било! Рекох си, може пък и да са прави! Качих и аз такава една, да видят че и аз разбирам от красиво ...и познайте...същите хора гласували под въпросната снимка барабар с автора ми казаха , не така, ама тук няма фокус, снимката е много зле! Така и неможах да разбера да има ли фокус, да няма ли, да си боядисам ли небето на пейзажа в жълто или червено, коя снимка е преекспонирана, коя не.....с една дума почвам все по-малко да разбирам май! ......Еееееех, тоз луд, луд свят!
warr,Evala...

Редактирано от автора , 26.03.2009 21:35:39

Warr прав си. Обаче името ти съм го виждал под снимките на точно тези автори.
ХАХАХА той е под всяка снимка бих казала!!!! Хубава, лоша, warr е там и гласува с две ръце. Аз като видя него и още няколко човека изобщо не ги смятам за гласове, те са си редовни. Именно тези гласове и коментари ОБЕЗМИСЛЯТ всичко!
КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ХАРЕСВАШ ВСЯКА ВТОРА СНИМКА, БАСИ!!!!!
Няма лошо човек да се учи и АЗ СЕ УЧА, но е хубаво първо да погледаш повечко снимки, да си изградиш някакви критерии според собствения си вкус и това да те води при давамето на гласове и коментари от типа "haresva mi"......и то на маймуница!!!!
К'ВО ТИ "HARESVA" БЕ ПИЧ!!!!!!!!!!!
A не може ли да се въведат лимити за гласуване на ден, както има лимити за качване?
vladimir666 така е приател признавам си без бои гласувал сам за много снимки но моите критерии се предполага 4е са такива аз не сам 4ервен маистор.прегледах и твоите гласувания е и твоите сьщо не са на ниво вси4ки си имаме приател4ета маи
Снимка: айде на гласуванетооо...жеста се връща, моля ;)
18 Гласувай!
PRO гласове: 58
Наде пьрво се виж себе си и после пиши такива коментари
Снимка: Набор уволнен
1 nadin : 04.03.2009 22:04
mnoogo qko
като ми обясниш кое му е якото ште приема коментара ти кьм мен
а така излиза присмяла се .....
автор на снимката да ме извини ништо ли4но просто Надето повдигна вьпроса за на4ина на гласуване.
е 4акам отговора ти
Аз лъжа тебе, ти лъжеш мене, той лъже нас
аз лъжа всички, телъжат мене, ние пък-вас!
Е, това е, не можем да избягаме от същността си.
Аз отдавна не обръщам внимание на гласовете под снимките ми, а и си признавам, че на хубавите снимки им се радвам, понякога пиша нещо под тях и...забравям да гласувам
Мисля, че темата е абсолютно ненужана. Справка :двете маймуни качени днес в сайта.
Zina да знам за какво е ка4ена то и името си го казва и все пак
Наде,хубаво е,да погледаш повечко снимки,но ми се струва,че ти самата не си погледала достатъчно,преди да качваш това-онова.Защо не попита warr "К'ВО ТИ "HARESVA" БЕ ПИЧ",когато коментираше твои определени снимки- въпроса щеше да бъде по на място.Маймуницата на гишата я разчиташ и комуникираш с нея чудесно,а към чуждата проявяваш нетърпимост!..... "Я се вижте"?... -но не отново другите,а първо себе си да погледнем,дали ние самите не принадлежим към определен кръг и понякога не гласуваме "по приятелски"?.. Верно,че,чуждото ля-ля-ля е по-интересно,но и собственото не е за пренебрегване!
Дааа а пък аз от 30 години съм състезател по спортен риболов, пък като гледам онзи с мрежата и до днес лови повече риба от мен
това по повод безмисленните спорове
Наде много си готина !!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола